Google+

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om De Sims 3 Store te bezoeken!

maandag, december 14, 2009 - 22:10

Ga winkelen en bekijk honderden exclusieve voorwerpen in De Sims 3 Store, terwijl je het spel niet eens hoeft te verlaten. Je kunt nu eenvoudig spullen zoeken, kopen en installeren via De Sims 3 Store, terwijl je De Sims 3 of De Sims 3 Wereldavonturen aan het spelen bent. Sla nieuwe meubels, voorwerpen en kleding in wanneer je maar wilt.

Dat vieren we door jou dit GRATIS voorwerp cadeau te doen: Perfecto Presto! Perfecte temperatuur, waterdruk en magie zijn gecombineerd om een technisch wonder te creëren waarmee je een verjongend brouwsel kunt maken, waardoor je bij ieder slokje de toverkracht voelt.

Bezoek De Sims 3 Store via Winkelen in het hoofdmenu, via Bouwen/Kopen of tijdens Sim creëren en ontvang de Perfecto Presto GRATIS!

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon