Google+

Fansites spelen De Sims 3 Wereldavonturen

donderdag, november 26, 2009 - 16:35

Sinds kort ligt de allereerste De Sims 3 uitbreiding, De Sims 3 Wereldavonturen in de winkel. Een aantal fansites hebben speciaal voor jullie een verslag op hun website geplaatst waarin ze meer vertellen over hun belevenissen met de uitbreiding. Bekijk ze hier:

Simparool
“De Sims 3: Wereldavonturen is een hele mooie uitbreiding, waar ook compleet nieuwe gameplay concepten in zitten die we tot nu toe nog niet gezien hebben in de hele Sims lijn.”

Sims Planet 2
“Volgens de makers is Sims 3 Wereldavonturen de grootste uitbreiding ooit. Na uren spelen kun je niet anders zeggen dan dat de makers gelijk hebben. Het is een enorme uitbreiding.”

Sims 3 Nieuws
“De Sims 3 Wereldavonturen is erg goed uitgewerkt en de nieuwe manier van spelen is een welkome en vooral prettige vernieuwing. Ik lieg niet als ik zeg dat dit mijn meest favoriete De Sims uitbreiding is in jaren.”

Sims 3 Hyves
“Ik heb werkelijk met verbazing zitten kijken naar De Sims 3 Wereldavonturen. De landen zijn zo perfect en grafisch geweldig mooi vormgegeven! En de nieuwe gameplay die de landen te bieden hebben zijn ook zeer vermakelijk!”

Simlicious
“Het spel krijgt van mij een dikke 9 omdat het spel er zo mooi uitziet en alles superfijn werkt.”

Mammasims
“Van wat ik er tot nog toe van gezien heb is het een super leuke uitbreiding.”

DMS2C
“Wereldavonturen is echt een leuke uitbreiding vooral als je van puzzelen houdt of weg bent van 1 van de drie landen.”

Ook SNW werkt aan een review van De Sims 3 Wereldavonturen, maar dankzij de vele technische problemen (bugs!) met het spel, is er een vertraging.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon