Google+

Spore Helden en Spore Heldenarena Landen Deze Week Wereldwijd in de Winkels

dinsdag, oktober 6, 2009 - 16:07

Spore Helden en Spore Heldenarena ligt vanaf nu in de winkels! Lees hieronder het persbericht.


Het heldhaftige gevecht om het melkwegstelsel is nu beschikbaar voor de Wii en Nintendo DS

SCHIPHOL-RIJK, 9 oktober 2009 – Vechten, creëren en verkennen in Spore™ op Nintendo-systemen! Vandaag kondigde Maxis™, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), aan dat de langverwachte Spore™ Helden en Spore™ Heldenarena vanaf vandaag in de winkel verkrijgbaar zijn. Spore Helden en Spore Heldenarena zijn exclusief ontworpen voor de Wii™ en Nintendo DSTM platforms. Ze dompelen spelers onder in een avontuur vol actie, creativiteit, gevechten en verkenningstochten terwijl ze vechten om hun planeet te redden.

"Spore heeft bewezen een grote hit te zijn bij jongens in de (pre)tienerleeftijd. We vinden het fantastisch om Spore Helden en Spore Heldenarena uit te brengen — twee nieuwe games die alle actie, avontuur en plezier brengen waar dit publiek van houdt," zegt Lucy Bradshaw, VP en General Manager van Maxis. “Spelers kunnen nu de rol van hun eigen type held aannemen, door deze naar hun eigen wens vorm te geven met behulp van de Wezenschepper, uitdagende zoektochten aangaan en tegen vrienden in multiplayermodi vechten om hun krachten te meten."

Spore Helden biedt de ongeëvenaarde creatieve vrijheid van Spore in een action-adventuregame dat speciaal voor de Wii werd gecreëerd. Spore Helden speelt zich af in een rijke, kleurrijke 3D-wereld en stelt de speler in staat om de held te worden wanneer ze aan een heldhaftige zoektocht beginnen om de vernietiging van de thuisplaneet van hun wezen door de boosaardige verwoester Zarkhator te voorkomen. Tijdens deze reis voeren spelers leuke gevechten, lossen ze puzzels op en gaan ze op verkenning uit om meer dan 250 coole nieuwe wezenonderdelen te verzamelen, alle met unieke vaardigheden. Deze onderdelen kunnen worden gebruikt om wezens aan te passen in de revolutionaire Spore Wezenschepper en zijn in staat om de manier waarop wezens spelen en vechten in de wereld te veranderen. Spelers kunnen hun gevechtsvaardigheden ook inzetten in een dynamische multiplayermodus, waarin ze tegen hun vrienden vechten met hun eigen aangepaste wezen om zo de ‘stoerste’ Spore held te worden!

Spore Heldenarena plaatst spelers in een melkwegstelsel vol plezier en intense arenagevechten. Tevens is er een volledig nieuw verhaal dat zich in hetzelfde universum afspeelt als Spore Hero en neemt spelers mee op een zoektocht om planeten in hun melkwegstelsel te bevrijden van een kwaadaardige kracht. Tijdens het spel scheppen spelers hun eigen unieke gladiator heldenwezen en leiden ze deze van planeet naar planeet terwijl ze vijandelijke wezens bevechten, nieuwe onderdelen verzamelen, upgrades verkrijgen en speciale vaardigheden vrijspelen die hun held goed van pas kunnen komen. Spore Heldenarena is ontwikkeld met multiplayermogelijkheden in gedachten en stelt spelers ook in staat om lokaal tegen maximaal drie vrienden of met een vriend via Wi-Fi te spelen en wezens via een draadloos netwerk te delen. Hierdoor wordt de Spore gameplayervaring naar een volledig nieuw, interactief niveau getild.

Ga voor meer informatie over Spore Helden en Spore Heldenarena, voor het spelen van minigames en het downloaden van leuke content naar www.sporehelden.nl. Ga voor screenshots of persmateriaal over de Spore franchise naar http://info.ea.com.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon