Google+

Spore Franchise In Oktober Op Nintendo Platformen

maandag, augustus 17, 2009 - 18:35

EA heeft een persbericht uitgestuurd over Spore Hero en Spore Hero Arena! Lees hieronder het hele persbericht.

Creëer, Vecht en Verken Spore-Style voor de Eerste Keer op de Wii

Guildford, UK – 17th August 2009 – Maak je klaar voor heroïsche gevechten, vibrerende werelden en grenzeloze creativiteit! Maxis™, een Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) studio, heeft vandaag aangekondigd dat Spore™ Hero en Spore™ Hero Arena op 8 oktober 2009 beschikbaar zal zijn. Spore Hero en Spore Hero Arena worden exclusief ontwikkeld voor de Wii™ en Nintendo DS™ platformen, waar ze een nieuw niveau van avonturen en gevechten vol met actie zullen introduceren aan de Spore reeks.

"Spore Hero en Spore Hero Arena geven Spore en Nintendo fans een nieuwe, dynamische en aantrekkelijke manier om met hun zelfgemaakte wezen-helden om te gaan," zegt Lucy Bradshaw, VP en Algemeen Manager van Maxis. "De helden van spelers staan centraal in beide spellen, speciaal gemaakt voor het Nintendo platform, en zullen creativiteit, gevechten en avontuur opleveren om zo een unieke ervaring op de Wii en Ninentdo DS te creeëren."

Spore Hero levert de ongeëvenaarde creatieve vrijheid van Spore in een actie-avontuur spel exclusief gemaakt voor de Wii. Het speelt zich af in een rijke en levendige 3D wereld, waar Spore Hero de speler in staat stelt om de held te worden terwijl de gigantische taak om de thuisplaneet van hun wezen tegen totale vernietiging te beschermen. Tijdens de reis zullen spelers aan leuke gevechten moeten deelnemen, puzzels oplossen om zo meer dan 250 nieuwe wezenonderdelen vrij te spelen en te verzamelen, elk met een eigen unieke mogelijkheid. Deze onderdelen, die kunnen worden gebruikt om wezens aan te passen in de revolutionaire Spore Wezenschepper, kunnen de manier waarop wezens spelen en vechten in de wereld veranderen. Spelers kunnen ook hun vechtkunsten gebruiken in een dynamische multiplayer mode, waar ze tegen hun vrienden met zelfgemaakte wezens knokken om ze de 'slechtste' Spore held te worden!

Spore Hero Arena slingert spelers in een ruimte vol met plezier en intense gevechten in een arena. Met een verhaal in hetzelfde universum als Spore Hero, neemt Spore Hero Arena spelers op reis om planeten in hun ruimte te redden van een kwade kracht. Tijdens het spel creëren spelers hun eigen unieke held in de vorm van een wezen en nemen deze mee op een reis door de ruimte waar ze tegenstanders zullen moeten verslaan, nieuwe onderdelen moeten verzamelen, upgrades winnen en speciale mogelijkheiden vrij moeten spelen om hun held te verbeteren. Ontwikkeld met multiplayer-mogelijkheden in het achterhoofd, laat Spore Hero Arena het ook toe om lokaal of over Wi-Fi tegen drie vrienden te spelen, waarmee de Spore gameplay ervaring een geheel nieuw interactief niveau bereikt.

Om meer te weten te komen over Spore Hero en Spore Hero Arena, mini-games te spelen en leuke goodies te downloaden, bezoek www.sporehero.com.

Persbericht vertaald door SporeNetwerk.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon