Google+

Queensday foto's!

dinsdag, mei 27, 2003 - 23:00

Afgelopen koninginnedag heeft EA Games allerlei kroontjes uitgedeeld voor de Sims fans, wij hebben de foto's verzameld!

Door het dragen van een kroontje maakte je kans op o.a. een Xbox spelsysteem van Microsoft en alle uitbreidingen van The Sims.

Met de prijswinnaars is inmiddels contact opgenomen en we wensen hun dan ook hartelijk welkom op het forum. Hier is een overzicht van de binnengekomen foto's.

The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday
The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday The Sims on Queensday

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon