Google+

Nieuwsarchief - februari, 2012

De Sims 3 Lunar Lakes

Intro

Ik heb pas geleden Lunar Lakes gekregen, de nieuwe wereld gemaakt door De Sims Studio. Het is in een woord geweldig, maar dat zul je wel zien in mijn review. Veel plezier! En als je klaar bent met lezen, neem dan alsjeblieft even de tijd om een reactie achter te laten. Ik ben dagen bezig geweest met de review dus dan is het wel leuk om feedback te lezen! :D

The Sims franchise viert haar 12e verjaardag!

Happy birthday to The Sims! The Sims franchise celebrates another milestone and wants to share some fun facts and a special birthday mosaic that many of you contributed to. Check out the infographic below. Here's to another great year and playing with life!

EA heeft een speciale pre-order tool voor De Sims 3 Showtime. Heb jij deze al geprobeerd? Je kunt hem hier vinden: http://www.ea.com/nl/1/showtime-preorder

Ik ben wat laat hiermee, maar beter laat dan nooit!

Zorg voor een showtime moment met De Sims 3 en maak kans op een De Sims 3 kamer!

EA is met De Sims 3 bij de opnames van The Winner is... geweest.

Helaas is het ons niet gelukt om De Sims 3 tijdens de uitzending in de schijnwerpers te zetten. Bij deze willen we jou als Sims fan dan ook vragen om ons te helpen De Sims 3 te laten schitteren in de media.

The Sims 3 Showtime

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Op 8 februari 2012 waren we uitgenodigd bij Electronic Arts in Duitsland om het aankomende uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime te komen bekijken! Eerst kregen we een Sims demo van Mike Cox. Na de demo mochten we gaan spelen. Zoals eigenlijk altijd waren er meer mensen dan computers. Dus toen ik me omdraaide, waren alle computers ook al bezet. Daarom heb ik eerst een tijdje gezellig gezeten met een aantal andere Sims fans. Naderhand kreeg ik dan eindeijk de kans om te spelen, en ik heb die tijd vooral gebruikt om te kijken wat er zoal nieuw was in het pakket. Tussen het spelen door, heb ik ook nog even geprobeerd jullie vragen beantwoord te krijgen voor Mike Cox. Ga onze preview maar lezen en veel plezier!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon