Google+

Nieuwsarchief - februari, 2011

Morgen is de "Staar boven een vriend(in)s hoofd tijdens een gesprek en doe net alsof daar een Plumbob hangt" evenement! Ben je van plan mee te doen? RSVP op onze Facebook pagina en deel jouw verhalen op onze Facebook Wall! Als je toevallig ook nog foto's en/of video's gaat maken, post deze dan ook. We kijken ernaar uit om te lezen hoe jullie vrienden reageren!

Meld je hier aan voor het evenement!

Proficiat TheTEXASKITTYKAT en Dubawesomegtr. Zij zijn willekeurig geselecteerd als winnaars van de Nostalgia pakketten van de reacties giveaway! We willen iedereen die heeft meegedaan bedanken! Hou de boel goed in de gaten voor de volgende giveaway!

Abonneer je hier op ons YouTube kanaal

Op dinsdag 22 februari 2011 was SNW uitgenodigd in Amsterdam voor het Sims Middeleeuwen evenement! Ikzelf vond het jammer dat ik zo weinig nieuws te weten kwam, en omdat ik al een behoorlijk verslag had geschreven in Duitsland, vroeg ik dit keer aan Lisanne of ze haar ervaringen wilde opschrijven en aan mij kon doorsturen voor op de website! Dat heeft ze gedaan. En hier is haar stukje.

Zonder goed te weten wat ik moest verwachten, maar met veel zin, vertrok ik Dinsdag richting Amsterdam voor de presentatie van Sims Middeleeuwen.

Twee nieuwe De Sims Middeleeuwen screenshots!

Winkelwagentjes maken winkelen makkelijker, nu kun je meerdere items tegelijk kopen in De Sims 3 Store!

Ga winkelen!

Op ons YouTube kanaal is weer een giveaway gaande! Abonneer je en laat een reactie achter op de Machinima Artist Spotlight Faalq - Kokoro (Heart) video om kans te maken een van deze nostalgische pakketten te winnen!

This week is all about CAS! We'll be showing off the new CAS room and some of our favorite Medieval Sims!

Kastelen, moderne woningen, Victoriaanse huizen en meer! Jisgr8 bouwt spectaculaire kavels met uitzonderlijke details. Lees ons nieuwste Community Spotlight Interview om meer te weten te komen over deze bijzondere bouwer!

Lees het Interview

Maxis heeft aangekondigd dat Darkspore er alleen voor PC gebruikers zal zijn. Er zal geen Mac versie uitkomen op de releasedatum:

Darkspore is a PC-only game at launch. No other platforms have been announced.

So there's the "official" line. The unofficial line is very simple: we love the Mac! Many of us are Mac users! There are several Macs in the studio! Yay Mac! But ... we have only announced on the PC.

Pagina's

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon