Google+

Day 6: Water House

Zwembad op de eerste verdieping.

Zwembad op de begane grond.

Het is bij lange na niet af, maar er komt al vorm in.

Het zwembad op de eerste verdieping van bovenaf gezien. Je kunt ook in het zwembad kijken vanuit de woonkamer in de verdieping hieronder.

Opmerking van de auteur: 

Ik heb jaren geleden in 2013 een huis gemaakt genaamd Futuristic Mid-Century Modern toen De Sims 3: Vooruit in de Tijd net uit was. Het was een van mijn meest geliefde huizen, en dat kan ook wel kloppen, want ik heb er vele dagen aan gewerkt. Ik heb vandaag geprobeerd een waterhuis te bouwen, maar geen enkel idee werkte echt. Ik bedacht me toen dat ik toch al van plan was om mijn Futuristic Mid-Century Moden huis in De Sims 4 wilde namaken. En ook niet onbelangrijk, dit huis had meerdere zwembaden op meerdere verdiepingen. Dus dat maakt het wel het perfecte waterhuis. Nu ben ik nog lang niet klaar ermee, want, tja, ik heb op het origineel ook vele dagen gewerkt. En ik zal ook niet alles exact hetzelfde maken. Sterker nog sommige dingen heb ik al aangepast omdat ik ze leuker vond. Maar ik denk dat dit wel weer een groots huis zal zijn als het eenmaal af is. Tot die tijd kunnen jullie even genieten van de work-in-progress screenshots van de SIMtember prompt van vandaag! :D

Reactie toevoegen

Advertentie

Over Rosana

Meer verhalen van Rosana

Hoe gebruik je Verhalen?

Welkom in onze Verhalensectie!

Iedereen met een account mag verhalen uploaden! Het enige wat je daarvoor moet doen is een Verhaal Creëeren. Als je dat hebt gedaan, kun je een Hoofdstuk Creëeren en dan kun je jouw bestanden gaan uploaden! Jouw verhalen en hoofdstukken verschijnen ook op je Account pagina. En wist je dat mensen ook reacties kunnen achterlaten op jouw verhalen?

De richtlijnen zijn simpel:

  • De limiet is 5 updates per dag..
  • Houdt de verhalen leesbaar voor alle leeftijden.
  • Wees vriendelijk als je een reactie achterlaat.

We behouden het recht om je verhalen, hoofdstukken en reacties te verwijderen als we dat nodig achten. De verhalen staan onder toezicht van moderators.

Mastodon - Mastodon