Google+

Simpedia: SimCity: Steden van de Toekomst

Media

Steden van de toekomst

Hoe ziet de toekomst van jouw stad eruit? Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie, laat je toe dat een enorme corporatie de onstilbare consumptiedrang van je Sims voedt of ga je de hoogte in met enorme megatorens met meerdere zones?

 

Bouw de hoogte in

Creëer enorme Megatorens met meerdere zones waarin jouw Sims kunnen wonen, werken en spelen zonder ooit een voet op de grond te zetten.

 

Corporatieve consumptiedrang tegenover groene utopie

Speel twee nieuwe stadsspecialisaties vrij waarmee je een grondstoffenverslindende megacorporatie kan opbouwen die draaiende wordt gehouden door onderbetaalde arbeiders of een stedelijke utopie die schone energie ontwikkeld en waar de rijken de dienst uitmaken.

 

Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden

Kijk toe hoe je stad transformeert als hij zich aanpast aan veranderende tijden, met nieuwe mogelijkheden gebaseerd op bestaande technologieën zoals Mag Levs die boven straten en kleine gebouwen zweven, hypermoderne voertuigen en onderhoudsrobots.

 

Nieuwe ramp

Zet je schrap voor een nieuwe ramp die past bij een hightech-economie: een enorme robot die je stad aanvalt!

 

Kenmerken van de Limited Edition

Ruimtetoerisme komt naar SimCity met de Lanceringsarcologie! Verdien extra geld door je Sims op een fantastisch ruimte-avontuur te sturen. Bouw dit splinternieuwe monument en beslis iedere lancering welke delen van je bevolking (goed of slecht) de ruimte in worden geschoten. Sta versteld van het wonderlijke spektakel wanneer je je Sims het onbekende instuurt.

Release Dates

Releasedatum VS: 
12 nov 2013
Releasedatum EU: 
14 nov 2013
Releasedatum VK: 
15 nov 2013

Ratings

Advertentie

Mastodon - Mastodon