Google+

Simpedia: SimCity Digital Deluxe Edition

Media

Deze versie is enkel verkrijgbaar via Origin. Deze versie bevat SimCity en een aantal digitale extra's:

Exclusief item bij Origin: Diamantje-park: Plaats dit park in je stad en laat je Sims genieten van de heerlijke buitenlucht. Je Sims worden blijer door het park, komen sneller op je stad af en je wordt er een betere burgemeester door.

Naast alle geweldige content van de Standard Edition, bevat Digital Deluxe drie Europese steden-packs. Leg een Europese wijk aan in het centrum van je stad! Bouw wereldberoemde trekpleisters zoals de Eiffeltoren, de Brandenburger Tor of de Big Ben en zorg dat de toeristen binnenstromen. Ontvang exclusieve missies, voltooi unieke prestaties en maak grote winsten terwijl de Sims de trekpleisters overspoelen. Kijk toe hoe bedrijven, huizen en voertuigen rond je internationale trekpleisters de sfeer, stijl en architectuur van de originele landen beginnen over te nemen.

  • Bekende trekpleisters: Steek met kop en schouders boven je omgeving uit met exclusieve trekpleisters die je stad een frisse, nieuwe uitstraling geven. De Sims komen op je stad af om de prachtige wereldwonderen te aanschouwen.
  • Internationale sfeer: Kijk toe hoe straten, huizen, bedrijven en voertuigen in de buurt van de trekpleisters de sfeer van de originele landen overnemen.
  • Extra vrije kavels: Laat je Sims in stijl verhuizen met nieuwe vervoerkavels. Dubbeldekkers uit Londen, een hogesnelheidstrein uit Duitsland en politie en brandweer uit Parijs.

Laatste Nieuws

Release Dates

Releasedatum VS: 
5 mrt 2013
Releasedatum EU: 
7 mrt 2013
Releasedatum VK: 
8 mrt 2013

Ratings

Advertentie

Mastodon - Mastodon