Google+

Simpedia: SimCity Creator

Introductie

Het lot van je stad en je burgers ligt in jouw handen!

Schep als machtige burgemeester je ultieme stad: bouw huizen, bedrijven, fabrieken, wolkenkrabbers, autowegen, spoorwegen en nog veel meer. Speel met verschillende soorten steden, zoals Amerikaanse, Europese, Aziatische, futuristische en nog vele andere steden. Neem assistenten en adviseurs met unieke persoonlijkheden in dienst om je te helpen met het bestuur van de stad en de bouw van nieuwe wijken. En wil je eens met eigen ogen bekijken wat je hebt gebouwd, dan vlieg je er in je vliegtuig overheen om alles in detail te bekijken. Voor een beetje opwinding in je stad, stuur je eenvoudig een gigantisch monster of veroorzaak je een aardbeving. Wat je zelf bouwt, mag je ook zelf verwoesten, toch? Het lot van je stad en je burgers ligt in jouw handen.

 

Kenmerken

 • Bouwen
  Bouw verbazingwekkende steden met de vele keuzemogelijkheden. Maak een miljoenenstad zoals New York, een romantische Europese stad, een exotisch Aziatisch paradijs, een futuristische cyberstad of mix de verschillende stijlen en creëer zo iets unieks.
 • Verwoesten
  Vernietig je stad weer, door te kiezen uit een aantal grootse rampen, zoals aardbevingen, meteorieten en gigantische monsters. Bereid je voor op onverwachte crises en los de problemen op als ze toeslaan.
 • Creëren
  Gebruik de Wii-afstandsbediening om de stad te maken. Je tekent er kronkelige wegen mee, maakt een stadsplanning van de wijken en plaatst monumenten in de stad.
 • In dienst
  Neem assistenten in dienst die je helpen de stad te besturen en laat ze nieuwe wijken bouwen op basis van hun eigen unieke persoonlijkheid.
 • Vliegen
  Als je iets dichterbij wilt kijken, stap je in een helikopter of een vliegtuig en vlieg je over de stad om alle details van je creatie te bekijken.

Release Dates

Releasedatum VS: 
23 sep 2008
Releasedatum EU: 
25 sep 2008
Releasedatum VK: 
26 sep 2008

Ratings

PEGI 7

Advertentie

Mastodon - Mastodon