Google+

Simpedia: MySims Wii

Introductie

Ontdek Een Nieuwe Stad En Maak Er Je Eigen Stad Van!

Ontdek een nieuwe wereld met MySims™—bepaal alles zelf! Verhuis naar een stad waarmee het niet zo goed gaat. Met wat creativiteit en hulp van de inwoners kun je dit stadje laten opbloeien. Verbeter de stad om nieuwe personages aan te trekken, van Kok Marco Delicioso en DJ Kimmy Supergroove tot speelhaleigenaar Henk Havermans en Kap'tein Isa, de plaatselijke piraat. Ontdek wat de inwoners willen en nodig hebben zodat je hen kunt helpen met het genieten van het leven in je nieuwe stad. Ontwerp een bubbelbad of jukebox, bouw huizen en bedrijven van het dak tot de voordeur. Ontdek speciale decoraties en patronen terwijl je het groeiende stadje verkent. Van de meubels en voorwerpen tot de gebouwen van de stad als geheel - elke creatie is uniek. In MySims spelen jouw creaties een hoofdrol!

 

Kenmerken

 • Bouw en pas een complete stad aan:
  Je stad is je eigen unieke creatie, van het ontwerp van de bloemenwinkel tot de layout van het laboratorium van de Gekke Wetenschapper.
 • Geef de stad vorm:
  Jij bepaalt wie er woont en wie er vertrekt. Met wie word je vrienden? Wie ga je negeren?
 • Een nieuwe wereld om te ontdekken:
  Klets met de inwoners en ontdek allerlei handige en verrassende verborgen schatten in de stad.
 • Creëer je eigen Sim:
  Pas het uiterlijk van je Sim aan met de Wii-controls. Ontdek gave nieuwe kleren en accessoires terwijl je vrienden wordt met de buren.
 • Ontwerp je eigen spullen:
  Decoreer met je eigen meubels en accessoires en pas je creaties aan met dingen die je kunt telen, oogsten of ontdekken in de stad.

Release Dates

Releasedatum VS: 
18 sep 2007
Releasedatum EU: 
20 sep 2007
Releasedatum VK: 
21 sep 2007

Ratings

PEGI 3

Advertentie

Mastodon - Mastodon