Google+

Simpedia: MySims SkyHeroes

Introductie

Stijg op als piloten. Land als helden!

Stijg op om weerstand te bieden aan Morcubus en zijn droneleger en om zijn plannen te dwarsbomen om heer en meester te worden in de lucht. MySims SkyHeroes is een volledig nieuw avontuur vol spanning en snelle actie waarbij je naar de creatieve, overweldigende wereld van MySims vliegt.

Ga van onbekende piloot naar gevierde held terwijl je gevaarlijke vijanden verslaat in luchtgevechten, je reflexen test in snelheidsuitdagingen en het opneemt tegen gigantische bazen waarbij je al je vaardigheden als piloot nodig zult hebben om te overleven. Naarmate het spel vordert, bouw je je eigen vliegtuig dat je daarna verder kunt aanpassen om je een voorsprong te geven in gevechten – upgrade je vleugels voor snellere manoeuvres, wissel van motor voor een snelheidsboost, of geef je vliegtuig een camouflerende kleur om vijandelijke aanvallen te vermijden.

Ga samen met een bondgenoot de strijd aan met Morcubus’ drones in een gedeeld scherm in de co-op-modus, of speel het spel online waarbij je je vrienden kunt uitdagen in een leuk, competitief spel vol snelle actie voor maximaal 12 spelers.

Morcubus en zijn drones moeten worden tegengehouden: ga jij de uitdaging aan?!

 

Kenmerken

 • Avontuurlijk verhaal
  Word de held die Morcubus verslaat en tirannie in de lucht voorkomt
 • Luchtgevecht
  Neem het op tegen gevaarlijke vijanden in snelle luchtgevechten, waaronder één op één vliegtuiggevechten, luchtaanvallen en reddingsmissies
 • Baasgevechten
  Versla Morcubus en zijn drones in epische baasgevechten
 • Aanpassing
  Bouw en verfijn je vliegtuig zo optimaal mogelijk voor gevechten
 • Maximaal 12 spelers online*
  Vlieg met of tegen je vrienden in een gedeeld scherm in de co-op-modus en online PvP-modus

Release Dates

Releasedatum VS: 
28 sep 2010
Releasedatum EU: 
30 sep 2010
Releasedatum VK: 
1 okt 2010

Ratings

PEGI 3

Advertentie

Mastodon - Mastodon