Google+

Simpedia: MySims Made For PC

Media

Introductie

Bouw een stad, sticht een gemeenschap en deel die met vrienden!

In juni 2014 hebben onze vrienden bij GameSpy alle hosting van gameservices beëindigd. Dit is van invloed op het online multiplayer-aspect van één of meerdere games in deze collectie. Vanwege de technische uitdagingen en problemen kunnen we momenteel geen oplossing bieden om deze diensten actief te houden. De online diensten voor deze game en andere EA-games op het GameSpy-platform zijn beëindigd. We zijn nog steeds op zoek naar mogelijkheden om de officiële online functionaliteit en multiplayer-gameplay voor deze titels te herstellen. Meer informatie over deze wijziging vind je op ea.com. Ga voor een volledige lijst met games waarop dit betrekking heeft naar onze pagina Online service-updates.

Met een beetje creativiteit en hulp van de plaatselijke bewoners kun je ervoor zorgen dat je worstelende stadje opbloeit. Bouw huizen en start bedrijven of ontwerp een bubbelbad of een jukebox uit het niets; elke creatie van jou is uniek! Een nieuw element in de PC-versie is dat je nu veilig online kunt chatten en gamen met je vrienden, en je kunt je creaties met hen delen via je e-mail en IM. Nieuwe vrij te spelen inwoners, gebouwen en gebieden vormen extra bonussen! Maak gebruik van de grafische mogelijkheden op je PC door het spel in een mooie hoge resolutie te draaien!

 

Kenmerken

 • Bouw en verander een hele stad
  Jouw stad is je eigen unieke creatie, van de bloemenwinkel tot het laboratorium van de gekke wetenschapper.
 • Creëer je eigen Sim
  Het is een makkie om het uiterlijk van je Sim van top tot teen aan te passen.
 • Ontwerp je eigen spullen
  Decoreer met je eigen meubels en accessoires en pas daarna je creaties aan met dingen die je kunt laten groeien, oogsten of ontdekken in de stad.
 • NIEUW voor de PC! Speel met vrienden
  Speel veilig in een gedeeld online gebied. Laat zien wat je hebt gedaan met je gedeelde ruimte of bezoek je vrienden!
 • NIEUW voor de PC! Deel je creaties
  Laat je gebouwen, meubels en andere nieuwe voorwerpen aan je vrienden zien in het spel en stuur ze als pakjes naar hen toe zodat zij ze in hun eigen stad kunnen gebruiken!
 • NIEUW voor de PC! Meer personages, gebieden, kostuums en gebouwen
  De PC-versie heeft nog meer personages om mee te spelen en dingen om te creëren!

Laatste Nieuws

Release Dates

Releasedatum VS: 
28 okt 2008
Releasedatum EU: 
30 okt 2008
Releasedatum VK: 
31 okt 2008

Ratings

PEGI 3

Advertentie

Mastodon - Mastodon