Google+

Simpedia: MySims Kingdom Wii

Media

Introductie

Ga op ontdekkingsreis in je eigen avontuur van ontdekking en verkenning met MySims Kingdom!

Koning Ruben heeft je hulp nodig met het opknappen van het koninkrijk. Tijdens je poging het koninkrijk in zijn oude glorie te herstellen help je nieuwe en oude vrienden, ontdek je nieuwe gebieden en bouw je wat je maar wilt.

Je MySims Kingdom-avontuur voor de Wii begint in de Capital, het land dat centraal staat in je verhaal. Eerst ontmoet je de personages, zoals koning Ruben, prinses Butter en je kameraden Buddy en Lyndsay. Daarna verlaat je de stad en trek je het land in. Ontdek wat je te wachten staat en stap daarna in je boot om nog veel meer landen te verkennen!

Tijdens dit avontuur worden nieuwe personages, nieuwe gebieden en vernuftige apparaten onthuld. Je kunt van alles bouwen en ondernemen, van het houden van varkens tot het zoeken naar schatkisten. Met behulp van nieuwe bouwmogelijkheden kun je alle uitdagingen aan die je onderweg tegenkomt. En zoals het een echt MySims-spel betaamt, kun je alles aanpassen, zodat je van elke creatie in jouw wereld iets unieks kunt maken.

Er valt nog veel te ontdekken in de gebieden rondom de Capital, dus hou in de gaten wanneer nieuwe personages, apparaten en gebieden onthuld zullen worden!

 

Kenmerken

 • Legendarisch verhaal
  Spelers moeten de handen ineenslaan met de andere MySims om het koninkrijk van koning Ruben in zijn oude glorie te herstellen.
 • Nieuwe gezichten en oude bekenden
  Ontmoet nieuwe MySims, zoals koning Ruben, en oude bekenden, zoals Isa en Piet, die beide iets nieuws doen!
 • Reis naar nieuwe landen
  Reis door de uitgestrekte gebieden van het koninkrijk, die elk een uniek thema hebben, en ontdek alle unieke dingen die je in een gebied kunt doen terwijl je de plaatselijke bevolking helpt.
 • Nieuwe bouwmogelijkheden
  Naast huizen en meubilair kun je nu nog veel meer dingen bouwen die je helpen op je legendarische queeste voor de koning!

Release Dates

Releasedatum VS: 
30 sep 2008
Releasedatum EU: 
2 okt 2008
Releasedatum VK: 
3 okt 2008

Ratings

PEGI 3

Advertentie

Mastodon - Mastodon