Google+

MySims DS

Introductie

Ontdek Een Nieuwe Stad En Maak Er Je Eigen Stad Van!

Dit rustige stadje heeft het allemaal—een hoge berg, een zeehaven, een mooi bos en een levendig uitgaansdistrict. Maar het kuststadje heeft het de laatste tijd een beetje moeilijk. Met wat creativiteit en hulp van de inwoners kun jij dit stadje weer net zo hip maken als vroeger. Leer de inwoners kennen om te ontdekken wat ze nodig hebben en willen. Maak daarna de stad groter, zodat iedereen alles kan doen waar hij zin in heeft. Verbeter het resort en trek nieuwe toeristen en inwoners- van Karel de Bakker en Joop de Visser tot Nicki de Duikinstructeur en Evert de Politieagent. Verken de stad, breng veranderingen aan, probeer alle leuke activiteiten uit en zie de stad opbloeien dankzij jou.

 

Kenmerken

 • Een nieuwe wereld om te ontdekken
  Betrek een nieuw huis en ontdek gebieden zoals de berg, het bos, de haven, het uitgaansdistrict en meer. Hoe meer nieuwe personages intrekken, hoe groter de wereld wordt.
 • Speel overal in de stad mini-games
  Van vissen, paragliding en duiken tot schatten zoeken en squashen, er is altijd wel iets leuks te doen in MySims™. Scoor veel punten en win speciale items waarmee je de stad kunt opleuken.
 • Zorg voor een persoonlijk tintje
  Richt je huis in, plant en onderhoud de omgeving van de stad en ontdek speciale items om je stad een persoonlijk tintje te geven.
 • Creëer je eigen Sim
  Het is een makkie om je Sim te veranderen! Verander het geslacht van je Sim, het gezicht, het kapsel, de kleding en meer. Verander daarna de look van je Sim met gave nieuwe kleren terwijl je kennismaakt met de buren.
 • Ontwerp je eigen spullen
  Creëer je eigen originele patronen om unieke kleding en meubels te maken. Je kunt zelfs je creaties naar vrienden sturen met de Nintendo DS™ lokale draadloze verbinding.
Releasedatum VS: 
18 sep 2007
Releasedatum EU: 
20 sep 2007
Releasedatum VK: 
21 sep 2007

Advertentie

Mastodon - Mastodon