Google+

Simpedia: MySims Agents Wii

Introductie

In MySims Agents nemen spelers de rol aan van een speciaal agent met als missie de sinistere plannen van Morcubus, de corrupte directeur van MorcuCorp, te ontdekken en te verijdelen.

De spelers gaan op zoek naar aanwijzingen en lossen zaken door de hele stad en ver daarbuiten op terwijl ze gaandeweg achter zijn misdadige plannen komen. Gewapend met een set steeds geavanceerdere gadgets volgen de spelers voetafdrukken, forceren ze sloten, breken ze in computers in en verrichten ze moleculair forensisch onderzoek.

Ze springen, klimmen, balanceren en bouwen hun weg om zaken te volgen waar ze ook maar naartoe leiden. Ze nemen zelfs een privéjet om bij een oude tempel, een spookachtig landhuis en een chalet bovenop een ijzige berg te komen. Onderweg ontmoeten ze MySims die ze kunnen rekruteren om hun eigen team agenten te vormen en spelen ze zeldzame voorwerpen vrij die ze kunnen gebruiken om hun hoofdkantoor te versieren.

 

Kenmerken

 • Verken de wereld
  Verken je stad en daarbuiten, vanaf een skihut bovenop een ijzige berg tot een oude tempel diep in de jungle.
 • Los mysteries op
  Gebruik je verstand, vaardigheden en vertrouwde gadgetcollectie om raadselachtige mysteries op te lossen. Ga aanwijzingen na waar ze je ook maar naartoe brengen, of je nu moet springen, klimmen, balanceren, een slot forceren of in een computer moet inbreken. Al je speurvaardigheden komen in actie, van ondervraging tot forensisch onderzoek, van het volgen van voetafdrukken tot het repareren van machines.
 • Vorm je eigen team met Agenten
  Rekruteer MySims die je onderweg ontmoet om met je mee te gaan naar je hoofdkantoor en bij je team te komen. Stuur ze op missies om informatie te verzamelen en beloningen voor je vrij te spelen.
 • Bouw en pas aan
  Versier je hoofdkantoor met schatten van je avonturen, pas het uiterlijk aan zodat het eruit ziet zoals jij wilt en rust het uit om de vaardigheden van je team te optimaliseren.

Release Dates

Releasedatum VS: 
22 sep 2009
Releasedatum EU: 
24 sep 2009
Releasedatum VK: 
25 sep 2009

Ratings

PEGI 3

Advertentie

Mastodon - Mastodon