Google+

Simpedia: Unravel

Media

Unravel
Unravel: Official Announce Gameplay Trailer | E3 2015

Introductie

Ga op in een hartverwarmend verhaal.

Unravel is een puzzel- en platformspel met echte fysica en Yarny, een personage gemaakt van één draad garen. Yarny begint aan een avontuur dat groter is dan het leven zelf.

In Unravel maak je kennis met Yarny, een personage dat bestaat uit een enkel draadje garen. Unravel is een op fysica gebaseerd puzzelspel dat geïnspireerd is op de landschappen van Noord-Scandinavië. Yarny symboliseert de band tussen geliefden. Ga met Yarny op een groot avontuur om de lang verloren gewaande herinneringen van een familie terug te vinden.

 

Kenmerken

  • Omgeving. Trek door de prachtige natuur en alle bijbehorende gevaren, geïnspireerd op de adembenemende landschappen van Noord-Scandinavië.
  • Puzzels. Met Yarny’s draad kun je de omgeving gebruiken, om bijvoorbeeld van boom naar boom over een gat te slingeren of mee te vliegen met een vlieger. Alles is mogelijk. Met je simpele gereedschappen kun je complexe puzzels oplossen.
  • Achtergrondverhaal. Ontrafel een hartverwarmend verhaal door de herinneringen van een lang vergeten familie samen te voegen. Het verhaal wordt helemaal zonder woorden verteld en Yarny is de rode draad door het geheel.

Laatste Nieuws

Release Dates

Releasedatum VS: 
9 feb 2016
Releasedatum EU: 
10 feb 2016
Releasedatum VK: 
12 feb 2016

Ratings

PEGI 7

Advertentie

Mastodon - Mastodon