Google+

Simpedia: De Sims: Eilandverhalen

De Sims Eilandverhalen is het derde deel in de nieuwe productlijn 'De Sims Verhalen'.

Dit keer zijn je Sims aangespoeld op een tropisch eiland. In deze makkelijk te spelen versie van De Sims die zeer geschikt is voor laptops, help je ze een nieuw leven op te bouwen in een onbekend paradijs.

Je kunt De Sims Eilandverhalen op twee leuke manieren spelen. In het nieuwe, boeiende speltype 'Verhaal' verken je het eiland, bouw je een hut, leer je voedsel te vinden en maak je het leven van je Sims zo leuk en comfortabel als je maar kunt. Je speelt daarnaast beloningen vrij wanneer je bepaalde doelen bereikt.

In het open speltype 'Vrij spelen' creëer je je eigen Sims en bepaal je hoe ze zich ontwikkelen op hun nieuwe eiland. Je bepaalt hun leven in een omgeving waar alles (of iedereen) zomaar aan land kan spoelen. De Sims Eilandverhalen spoelt aan in begin 2008.

Features

  • Een gloednieuwe omgeving om in te spelen: Speel spannende nieuwe verhalen als schipbreukeling op een afgelegen eiland, die zijn of haar leven weer helemaal vanuit het niets moet opbouwen. Creëer Sims en pas ze aan je eigen smaak aan. Bepaal hun leven in 24 nieuwe, bruisende hoofdstukken. Adopteer een orang-oetang, hou wolven op afstand en kies iemand om van te houden in een avontuur waarin jij alles voor het zeggen hebt.
  • Vertel je eigen verhaal steeds weer anders: Creëer verschillende profielen, waarmee je elke keer weer een ander verhaal vertelt.
  • Twee leuke nieuwe manieren om te spelen: Volg het 'Verhaal' of speel het open speltype 'Vrij spelen'.
  • Spelen op je laptop was nog nooit zo makkelijk: Met handige sneltoetsen en een nieuwe pauzemogelijkheid. Je kunt de game eenvoudig onderbreken en hervatten door je laptop open en dicht te doen.
  • Hou contact tijdens het spelen: Tijdens het spelen kun je gewoon in contact blijven met je vrienden. Gebruik instant messenger en e-mail terwijl je de game speelt in een eigen venster.
  • Onderdeel van een leuke, nieuwe serie games: De reeks De Sims Verhalen bevat ook de titels De Sims Levensverhalen en De Sims Dierenverhalen.

ELK DEEL IN DE REEKS DE SIMS VERHALEN IS EEN OP ZICHZELF STAAND PRODUCT. UITBREIDINGS- OF ACCESSOIRES-PAKKETTEN VAN DE SIMS OF DE SIMS 2 WORDEN DOOR DEZE SPELLEN NIET ONDERSTEUND.

Release Dates

Releasedatum VS: 
29 jan 2008
Releasedatum EU: 
31 jan 2008
Releasedatum VK: 
1 feb 2008
Releasedatum Mac: 
17 mrt 2008

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon