Google+

Simpedia: De Sims 4: Weerwolven

Introductie

Omarm je transformatie.

Huil de hele nacht door met het De Sims™ 4 Weerwolven Game Pack*! Je Sims transformeren, sluiten zich aan bij roedels en ontsteken in razernij bij het licht van de volle maan. Verken de wereld van Moonwood Mill en ontdek de geheimen van de weerwolven terwijl je door je nieuwe lycantroopleven navigeert. Sims ontgrendelen nieuwe vaardigheden, zullen nieuwe temperamenten onder controle moeten zien te houden en ontmoeten misschien zelfs wel hun lotmaatje.

Kenmerken

  • Laat Je Wilde Kant Zien: Wat een grote tanden zul je hebben! Verander in een weerwolf en omarm (of vecht tegen) je dierlijke aard. Behalve dat ze een angstaanjagende vorm hebben, krijgen weerwolfSims ook unieke temperamenten en vaardigheden, worden ze beïnvloed door de verschillende maanfases en beleven ze wolfspecifieke levensgebeurtenissen.
  • Alfa of Eenzame Wolf? Creëer je eigen weerwolfidentiteit. Ben je gebeten, of ben je in een weerwolffamilie geboren? Hoe het ook is gebeurd, nu moet je beslissen wat voor wolf je wil zijn. Vind een roedel om 's nachts mee op jacht te gaan, ontmoet je lotmaatje op Howling Point, of ga alles uit de weg en probeer het als eenzame wolf te redden.
  • Lycantroopkennis: Er valt veel te leren over weerwolven en hun herkomst. Ontrafel weerwolf-, vampier- en toverSim-kennis terwijl je boeken leest, geheime tunnels ontdekt, je collectie uitbouwt en in contact komt met de bewoners van Moonwood Mill.

Release Dates

Releasedatum: 
16 jun 2022

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon