Google+

Simpedia: De Sims 4: Designerdroom Bundel

Introductie

Laat je innerlijke ontwerper opbloeien.

Met de Designerdroom Bundel maak je alles in stijl. Geniet van de knusse charme van een plattelandshuisje of creëer een klein, comfortabel thuis. Je kunt zelfs interieurontwerper worden om de dromen van je klanten te realiseren! De Designerdroom Bundel bevat het De Sims™ 4 Landelijk Leven Expansion Pack, het De Sims™ 4 Interieurdesigner Game Pack en De Sims™ 4 Klein Wonen.

 

Kenmerken

  • Breng dieren groot of sluit er vriendschap mee: Thuis levert de koe verse melk (met een smaakje!) terwijl kippen eieren in het kippenhok leggen. Verzamel lamawol voor knutselwerk en pas op voor ondeugende vosjes: deze lastpakken zijn namelijk dol op eieren! Houd in het bos je ogen open voor wilde dieren zoals konijnen en vogels om hun vertrouwen te winnen. Misschien krijg je er wel cadeaus of hulp in de tuin voor terug.
  • Ken je klanten: Elke klus vereist een persoonlijke benadering. Het gaat niet alleen om de behoeften van klanten, maar ook om hun voorkeuren en hun budget. Van welke kleuren houden ze? Worden ze geïnspireerd door muziek? Wat zijn hun hobby's? Het is belangrijk je ontwerpen hier op af te stemmen als je een mooie aanbeveling wilt hebben.
  • Bouw jouw kleine ruimte: Verklein de stulpjes van je Sims met dit gloednieuwe woonkavel dat je Sim leuke uitdagingen en unieke voordelen biedt.

Deze bundel is een collectie van games. Het bevat een uitbreidingspakket, een game pack, en een accessoirespakket.

In deze bundel zitten De Sims 4: Landelijk Leven, De Sims 4: Interieurdesigner en De Sims 4: Klein Wonen Accessoires.

Release Dates

Releasedatum: 
18 okt 2022

Ratings

Advertentie

Mastodon - Mastodon