Google+

Simpedia: De Sims 3: Sunlit Tides

Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld - Ontdek de wonderen van Sunlit Tides vandaag nog!

Standaard Editie

Het moderne stadscentrum laat voldoende ruimte vrij voor een weelderig oerwoud vol exotische bungalows en vakantiewoningen aan de kust. De stad ligt ingeklemd tussen de zacht golvende oceaan en een met zon overgoten lagune. Geniet van een picknick op het strand, spreek stiekem met iemand af voor een romantisch afspraakje bij een waterval op het eiland, of kruip lekker tegen een andere Sim aan in de schaduw van een palmboom en kijk hoe de zon in de zee zakt. Zullen jouw Sims ware liefde vinden, of zich alleen al vermaken met de jacht?

Gloednieuw: Laat alle sores van de wereld even helemaal van je afglijden en verfris je lichaam, geest en ziel met deze paradijselijke verblijfplaats! Ga lekker ontspannen liggen weken in het kristalheldere water, verjong jezelf met een verkwikkend modderbad of rust lekker uit en geniet van de stoom. De Stoomsauna zal al je pijnen en kwalen verlichten en je geest weer tot rust brengen. Zak lekker onderuit, ontspan en ervaar de rust van het paradijs.


Gouden Editie

De Gouden Editie van De Sims 3 Sunlit Tides combineert de wereld van Sunlit Tides met het Serene Rustoord voor de ultieme tropische ontsnapping !

De Gouden Editie bevat:

  • De standaardeditie van De Sims 3 Sunlit Tides, inclusief de stoomsauna om mee te spelen, nieuwe voorwerpen, nieuwe locaties en nieuwe Sims met gloednieuwe verhalen!
  • Het Serene Rustoord bevat de Zen Massage Tafel en tal van andere leuke nieuwe voorwerpen!

Release Dates

Releasedatum: 
23 aug 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon