Google+

Simpedia: De Sims 3: Lunar Lakes

Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld - ontdek de wonderen van Lunar Lakes vandaag nog!

De overlevenden die gestrand zijn op de buitenaardse planeet nadat hun ruimteschip het begaf, gebruiken de technologie van hun thuisplaneet in combinatie met die van pas ontdekte kristallen, om zo te kunnen overleven aan het randje van de ruimte.Deze vindingrijke Sims hebben op die manier al een paar generaties weten te overleven. Ze hebben wegen gebouwd, landbouw ontwikkeld en een bruisende kolonie gesticht.In welke richting zul jij alle ontwikkelingen sturen?

*Gloednieuw voorwerp om mee te spelen* De Welvaartsboom is exclusief beschikbaar in Lunar Lakes. Hiermee kun je jouw game uitbreiden met allerlei nieuwe speelmogelijkheden. Deze exotische plant is gemaakt van zwevende kristallen en verandert gedurende de dag van vorm.Oogst fruit om vaardigheden te ontwikkelen en behoeften te bevredigen!

Kenmerken

 • Ga op verkenning in een unieke nieuwe wereld: Maak kennis met nieuwe Sims, ontdek nieuwe locaties en verken de kosmos van Lunar Lakes!
 • Exclusieve nieuwe voorwerpen: Pas je game aan met allerlei gloednieuwe exclusieve voorwerpen en kleding die alleen in Lunar Lakes verkrijgbaar zijn.
 • Exclusieve nieuwe locaties: Lunar Lakes bevat allerlei nieuwe locaties, kavels en openbare gebouwen. Waar zul jij tijdens je ontdekkingsreis terecht komen?
  • Ontdek de geheimen van deze vreemde nieuwe wereld door aan de wetenschappelijke carrière te beginnen en ga aan de slag bij Het Perigeum, het enorme ruimteschip dat de Sims lang geleden naar de planeet heeft gebracht.
  • Herdenk de werelden die achter zijn gebleven door biodomes te bezoeken die als parken zijn ingericht. Hier kun je het gevoel van Sunset Valley, Appaloosa Plains, Hidden Springs en andere locaties nog even opsnuiven.
  • Ga op verkenning in de kristalmijn en zoek hier naar zeldzame stenen en edelstenen.
  • Laat de kolonie letterlijk tot bloei komen door groenten te verbouwen in de volkstuin.
  • Leef je samen met de kleintjes lekker uit in de Umbra Speeltuin en Park.
 • Gloednieuwe Sims en verhalen: Je Sims zijn gestrand op een vreemde planeet en moeten het daar zien te rooien met behulp van de wetenschap! Zullen ze een utopische beschaving stichten, of juist mot krijgen over de grondstoffen en middelen tot hun beschikking? Hoe het ook loopt, één ding staat als een paal boven water: de Sims die je in Lunar Lakes tegenkomt hebben allemaal verhalen die niet van deze wereld zijn.
 • Gloednieuw: De Welvaartsboom: Breid je game uit met een gloednieuw voorwerp dat allerlei voordelen biedt tijdens het spelen.Deze exotische plant is gemaakt van zwevende kristallen en verandert gedurende de dag van vorm. Speel met de Welvaartsboom, zodat je Sims sneller vaardigheden kunnen leren.Ontdek de geheimen van deze buitenaardse boom vandaag nog!
 • Download de kristallen van Lunar Lakes!

Release Dates

Releasedatum: 
16 feb 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon