Google+

Reviews: Aurora Skies Review

zondag, mei 5, 2013 - 15:58

Intro

Een adembenemende omgeving en een onaangetaste natuur staan je te wachten in Aurora Skies! Dit curieuze kustplaatsje biedt de beste harmonieuze levensstijl: uitgestrekte grondstukken in een milieuvriendelijke gemeenschap, indrukwekkende watervallen die op de oevers van een geothermaal meer neerkletteren en heteluchtballonnen waarmee je door de bontgekleurde nachthemel zweeft. Wat zul jij in Aurora Skies vinden?

Achtergrondverhaal

De wetenschap is overal om ons heen, maar in Aurora Skies is het niet alleen iets dat je leert, maar ook iets dat je doet!  We hebben jonge knappe koppen nodig om de dromen van de toekomst werkelijkheid te laten worden.
Zelfs nu vinden we al meer toepassingen voor afval om de planeet te helpen.

Het opladen van batterijen, het aandrijven van machines; de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben net de laatste hand gelegd aan een aangepaste heteluchtballon die vuilnis als brandstof gebruikt en het in pure lucht met dennengeur verandert. Nu kun je op efficiënte wijze reizen en van een romantisch tochtje genieten zonder dat het de ozonlaag (of je neus) iets kost!

Elk jaar maken we steeds meer spannende dingen in de wereld van de wetenschap. Harten die op vuilnis lopen, auto's die op harten lopen, katten op zonne-energie!
Wat zul je nog meer verzinnen?

Het is allemaal aan jou. Doe het voor de wetenschap! Wist je dat. Heteluchtballonnen een episch transportmiddel zijn gebaseerd op het simpele feit dat warme lucht lichter is dan koude lucht? Ze stijgen dankzij het hittesysteem in de ballon op: doordat de temperatuur van de lucht in de ballon warmer wordt, en de buitenkant kouder, begint de ballon te zweven. Je hebt meer lucht nodig om zwaardere dingen de lucht in te laten gaan; daarom moeten de ballonnen ook zo groot zijn! Cool toch?

Informatie

Standaard versie:
Simpoints: 2.450 SimPoints
Inclusief Hete luchtballon nieuwe kapsels en kleding.

Gouden versie:
Simpoints: 3.350
De standaardeditie van De Sims 3 Aurora Skies, inclusief de klassieke heteluchtballon om mee te spelen, nieuwe voorwerpen, nieuwe locaties en nieuwe Sims met gloednieuwe verhalen!
Het Wonderkind Leercentrum met de speelvoorwerpen Box en Loopapparaat en tal van andere leuke nieuwe apparaten.

Aurora Skies

In deze review behandel ik de standaard versie van Aurora Skies.

Mijn eerste indruk was wauw, wat een watervallen deze zien er mooi uit en ik had het gevoel alsof ik ergens in IJsland terecht kwam. Daarnaast is Aurora skies een groene weelderige wereld. De huizen zijn mooi en passen allemaal bij elkaar. Er hangt een gezellige sfeer en het uitzicht is adembenemend. Het geeft een dorps gevoel en in de wereld is van alles leuks te ontdekken.

Rabbitholes & Openbare Kavels

De makers van Aurora skies hebben echt hele mooie nieuwe rabbitholes en openbare kavels gemaakt. Het past helemaal binnen de sfeer van deze wereld. Mijn persoonlijke favoriet is het nieuwe stadion. Het ziet er echt uit als een voetbal veld. Alleen jammer dat je de sims er niet echt ziet voetballen.  Ook vind je er een grote tuin waarin verschillende gewassen te vinden zijn. Heeft je sim geen tuin aan huis maar houd wel van tuinieren. Dan kan het daar heen gaan. Als je andere uitbreidingspakket geïnstalleerd hebt zoals ambities vind je een aantal openbare kavels terug in de wereld. Hieronder alle Rabbitholes en Openbare Kavels.

                                

Kavels

De kavels in Aurora Skies zijn erg kleurrijk. Persoonlijk vind ik dit erg mooi zo staan er blauwe, rode, witte maar ook paarse huizen. Ook staan er buiten de stad mooie huizen die echt in de omgeving passen. Voor de genen die graag zelf een huis bouwen is ook van alles wils. Zo zijn er 14 lege kavel plaatsen van verschillende grootte waar de bouwers zich flink kunnen uitleven. Hieronder een aantal kavels.

             

De heteluchtballon

Zitten je Sims een beetje in de put? Overstijg alle problemen met een tochtje in de heteluchtballon! Neem je vrienden mee voor een ritje! Drink cider met die ene speciale Sim! Er gaat niets boven een groots romantisch gebaar, aanzoek of O jaa! dan een grote ballon!
Vanaf een tiener kan elke sim gebruik maken van de luchtballon.

Grootte luchtballon: 10x10

Een van de nieuwe materialen in deze wereld is de hete luchtballon. Wat mij betreft een leuke toevoeging in het spel met leuke nieuwe gameplay.  De luchtballon gaat niet erg hoog in de lucht van mij had het nog wel iets hoger gemogen zodat je echt boven de stad uitzweeft. Wel vind ik de interactie met de luchtballon erg leuk. Zo kun je een ritje maken en kan je sim hier wat draaierig van worden. Je sim kan met zijn verrekijker de wereld van boven beter bekijken. Daarnaast kun je, je met de luchtballon verplaatsen. Wel moet er op de plek waar je heen wilt een mogelijkheid zijn om te landen. Is deze er niet kun je niet naar de plek vliegen. Daarnaast is de luchtballon zeker leuk voor een romantisch ritje met z’n tweeën. Zo kun je genieten van wat lekkere cider en iemand ten huwelijk vragen. Ook Kun je o Jaa, samen in de luchtballon doen.

De hete luchtballon kan je terug vinden onder vervoer.

       

Alle interacties op een rijtje:

  • Instappen
  • Uitstappen
  • Klaarmaken voor opstijgen
  • Landen
  • O jaa!
  • Drinken
  • Ritje maken
  • Aanzoek
  • Vliegen naar

 

Nieuw Materiaal

Overige Plaatjes

          

Conclusie

Ik vind dit echt een mooie wereld. Er zijn mooie plekjes waar je sims heen kunnen. De wereld heeft een warme sfeer en daar houd ik van. Het extra materiaal wat je er bij krijgt geeft een leuke toevoeging aan de wereld. De luchtballonnen zijn leuk en geven een extra toevoeging aan de gameplay. Zowel overdag als 's nachts ziet de wereld er betoverend uit. Ik zelf zal met mijn sims veel in de wereld te vinden zijn. EA heeft mooi werk geleverd en weer een hele eigen nieuwe wereld kunnen maken!

Dankwoord

Ik wil EA Nederland bedanken voor het mogelijk maken van deze review. Daarnaast wil ik Rosana bedanken de beheerder van SimsNetwerk dat ik voor haar deze review mocht schrijven. Ik vond het erg leuk om te doen.

Koop Aurora Skies in De Sims 3 Store!

Advertentie

Mastodon - Mastodon