Google+

Simpedia: De Sims 3: Studententijd (Limited Edition)

Introductie

Zijn je Sim klaar voor de tijd van hun leven? Het universiteitsleven biedt tal van nieuwe kansen op het gebied van sociale connecties en carrières. Van lesactiviteiten tot vakspecifieke voorwerpen, je Sim zal tal van nieuwe manieren vinden om te leren! Op de universiteit draait het niet alleen om studeren: organiseer een demonstratie, flirt op een kampvuurfeest... er valt heel wat te beleven buiten de lessen om bij de StudentenVakbond. Met nieuwe locaties als de bowlingbaan en SimBurger, en nieuwe activiteiten als SapPong en muur- en grondschilderingen, zullen je Sims de tijd van hun leven hebben!

 

Kenmerken

 • Bereik academische topresultaten.
  Leren is leuker dan ooit met de nieuwe vakspecifieke voorwerpen zoals het mobiele radiostation voor communicatiestudenten en een anatomisch skelet voor studenten met wetenschap als hoofdvak. Je Sims kunnen ook buiten de lessen om studeren door deel te nemen aan lesactiviteiten, lezingen bij de StudentenVakbond te volgen en sociale activiteiten te ondernemen.
 • Bereid je voor om te feesten!
  Boeken en studiegroepen maken een belangrijk deel uit van de universiteit, maar soms moeten Sims gewoon even lekker kunnen feesten en beesten! Van een kampvuur aan het meer tot vathandstanden op een feest in een studentenhuis, er zijn tal van manieren om een leuke tijd te hebben op de universiteit.
 • Netwerk en sluit nieuwe vriendschappen.
  Er zijn drie sociale groepen op de campus—de nerds, de rebellen en de sportfanaten. Door met leden van deze groepen om te gaan, kun je van unieke voordelen profiteren zoals het ongrendelen van droombanen of een extra eigenschap.
 • Laat je van een opstandige kant zien!
  Sims kunnen demonstraties organiseren of bijwonen, muurschilderingen en graffiti maken en zelfs spieken tijdens een examen.
 • Acties zijn belangrijk.
  Net zoals in het echte leven zijn de beslissingen die jouw Sims nemen op het gebied van lessen, omgang en sociale groepen onlosmakelijk met elkaar verbonden.
 • Pluk de vruchten van je tijd aan de universiteit!
  Bereik de top van je carrière eenvoudiger door sneller promotie te maken en banen op een hoger niveau te beginnen met dat felbegeerde papiertje. Als je Sims een legende binnen hun sociale groepen worden kunnen ze zelfs een droombaan vinden als kunstbeoordeler, sportagent of videogameontwikkelaar!
 • Verken de campus en de stad.
  Van het gooien van een strike op de bowlingbaan tot het flirten met een barista in Geroosterde Getoaste Bonen en het snuffelen door stripboeken in Stevens Stripboeken, er is een compleet nieuwe stad en campus om te verkennen.

 

ALLEEN VIA ORIGIN:

Bestel via Origin om het exclusieve School Spirit Pakket te ontvangen met de Campus Cruiser, het KlasseHoofd en de Wedstrijd Spirit Schmink.

Exclusieve Origin-voorwerpen:

 • Campus Cruiser
  Zoef in stijl de campus rond op deze hippe, moderne scooter.
 • KlasseHoofd
  Je Sims kunnen nu deze klassieke nonchalante stijl dragen die uitstraalt dat ze geen tijd hadden om hun haar te doen omdat ze het te druk hadden met studeren—of feesten!
 • Wedstrijd Spirit Schmink
  Bereid je voor op de belangrijke wedstrijd en zorg dat iedereen weet voor welk team je bent door de schoolkleuren op je gezicht te smeren.

 

ALLEEN IN DE LIMITED EDITION:

Reserveer De Sims 3 Studententijd Limited Edition om het Partaeus Maximus-beeld in handen te krijgen waarmee je Sims legendarische feesten kunnen geven. Van een woest togafeest tot een mysterieus gemaskerd bal of een stijlvolle formele aangelegenheid, met het Partaeus Maximus-beeld krijgen de feestgangers een flinke humeurboost en de juiste kleding voor elk themafeest!

 • Nieuwe kleding en accessoires:
  Geniet van unieke outfitkeuzes. Met toga's, hoofdkransen en maskers kunnen Sims zich naar het thema kleden.
 • Bepaal de sfeer en het thema:
  Geef het humeur van je gasten een boost op het feest en kies uit een gemaskerd bal, formele aangelegenheid of toga-, zwemkleding- of pyjamafeestjes.
 • Installeer een campusicoon:
  Het Partaeus Maximus-beeld is niet alleen functioneel, het is ook nog eens decoratief! Zet dit impostante kunstwerk ergens op de campus neer en geniet van de traditionele sfeer die het uitstraalt.

Release Dates

Releasedatum VS: 
5 mrt 2013
Releasedatum EU: 
7 mrt 2013
Releasedatum VK: 
8 mrt 2013

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon