Google+

Simpedia: De Sims 3: Showtime (Limited Edition)

Dit is een limited edition van De Sims 3: Showtime. Het verschil tussen de gewone editie en de limited edition is dat deze versie een extra openbare geledenheid en podium heeft.

 

Introductie

Kijk hoe je Sims het schoppen tot supersterren, terwijl je verbonden blijft met je vrienden! Ervaar hoe je Sims beroemd worden door op te treden op de verschillende podia in de stad. De Sims 3 Showtime introduceert voor het eerst sociale onderdelen zoals een paspoort, een nieuw onderdeel waarmee je Sims naar het spel van een vriend of vriendin kunt sturen! Daar kan je Sim optreden voor de Sims van je vrienden! Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.

 

Kenmerken

 • Rijzende supersterren
  Betreed een nieuwe wereld en maak je dromen waar als zanger, zangeres, acrobaat, goochelaar of DJ. Kijk hoe jouw Sims uitgroeien tot supersterren, of afgaan als een gieter tijdens optredens en repetities voor andere Sims.
 • Creëer nieuwe Sims
  Nieuwe karaktereigenschappen en levenswensen geven spelers meer mogelijkheden om verhalen op hun eigen manier te vertellen.
 • Een gloednieuwe wereld
  De nieuwe wereld die Starlight Shores heet staat bomvol nieuwe locaties en nieuwe voorwerpen waarmee je de talenten van je Sims optimaal kunt benutten.
 • Maak je eigen podium!
  Bouw een hip poppodium, een enorm stadion of een kleine onafhankelijke zaal. De indeling van het podium is van invloed op het optreden en de voortgang van de carrière van je Sim.
 • Boek of organiseer optredens
  Met behulp van het nieuwe onderdeel dat SimPort heet kunnen spelers, als ze dat willen, hun Sims naar de game van een bevriende speler sturen voor een optreden, beloningen verdienen, optredens boeken, op tournee gaan en gerecenseerd worden.
 • Blijf verbonden (optioneel)
  Maak nieuwe vrienden, houd contact en deel je verhalen en ervaringen zonder dat je de game ooit hoeft te verlaten. Spelers hebben dankzij de nieuwe individuele nieuwsmeldingen, berichten en live-updates in de game de mogelijkheid om berichten over het succes van hun Sims, speeltechnieken en verlanglijstjes te delen, maar ze kunnen ook cadeaus versturen, naar nieuwe vrienden zoeken en herinneringen delen.
 • Nieuw prestatiesysteem
  Verdien beloningen voor het bereiken van doelen en volbrengen van speciale uitdagingen, die allemaal bijgehouden en gedeeld kunnen worden via berichten en meldingen in de game.
 • Exclusief materiaal in de Limited Edition:
  Ontvang je als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

Release Dates

Releasedatum VS: 
6 mrt 2012
Releasedatum EU: 
8 mrt 2012
Releasedatum VK: 
9 mrt 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon