Google+

Simpedia: De Sims 3: Showtime (Collector's Edition)

Introductie

Bereik samen met Katy Perry de top!

Klim in De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector's Edition naar de top met unieke spullen van Katy Perry voor in de game en een exclusieve poster.

Deze Collector's Edition bevat het uitbreidingspakket De Sims 3, plus materiaal dat je kunt downloaden, zoals het 'Ultieme Podium' als bonuslocatie, typische Katy Perry-spullen en een exclusieve poster. Tussen de spullen in de stijl van Katy Perry vind je onder andere kleding, een gitaar, een kapsel en verschillende podiumdecoraties in haar karakteristieke stijl.

Betreed de nieuwe wereld die Starlight Shores heet en vertel het verhaal van je Sims, die uit zullen groeien tot zingende supersterren, acrobaten, goochelaars... of zelfs DJ's. Kijk toe hoe je Sims beroemd worden, of zie hoe ze tijdens optredens voor andere Sims afgaan als een gieter.

Met de nieuwe sociale mogelijkheden kun je mooie momenten delen en als nooit tevoren contact leggen met vrienden en fans van De Sims.

Stuur met behulp van de nieuwe SimPort mogelijkheid je Sims naar het spel van vrienden om in hun wereld op te treden, een optreden in hun stad te boeken, op tournee te gaan en om gerecenseerd te worden. Verdien onderweg beloningen voor het bereiken van doeleen en voltooien speciale uitdagingen die gevolgd en gedeeld kunnen worden via sociale prikbord berichten in het spel en meer.

 

Kenmerken

 • Collector’s Edition
  Leef je uit met het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime en het 'Ultieme Podium' als bonuslocatie, plus de speciale spullen in de karakteristieke stijl van Katy Perry, zoals kleding, een gitaar, een kapsel en verschillende podiumdecoraties.
 • Rijzende supersterren
  Betreed een nieuwe wereld en maak je dromen waar als zanger, zangeres, acrobaat, goochelaar of DJ. Kijk hoe jouw Sims uitgroeien tot supersterren, of afgaan als een gieter tijdens optredens en repetities voor andere Sims.
 • Creëer nieuwe Sims
  Nieuwe karaktereigenschappen en levenswensen geven spelers meer mogelijkheden om verhalen op hun eigen manier te vertellen.
 • Een gloednieuwe wereld
  De nieuwe wereld die Starlight Shores heet staat bomvol nieuwe locaties en nieuwe voorwerpen waarmee je de talenten van je Sims optimaal kunt benutten.
 • Word beroemd
  Spelers kunnen hun eigen aangepaste podia bouwen en hun Sims op zien treden in uitverkochte zalen, voor een groot publiek.
 • Boek of organiseer optredens
  Met behulp van het nieuwe onderdeel dat SimPort heet kunnen spelers, als ze dat willen, hun Sims naar de game van een bevriende speler sturen voor een optreden, beloningen verdienen, optredens boeken, op tournee gaan en gerecenseerd worden.
 • Blijf verbonden (optioneel)
  Maak nieuwe vrienden, houd contact en deel je verhalen en ervaringen zonder dat je de game ooit hoeft te verlaten. Spelers hebben dankzij de nieuwe individuele nieuwsmeldingen, berichten en live-updates in de game de mogelijkheid om berichten over het succes van hun Sims, speeltechnieken en verlanglijstjes te delen, maar ze kunnen ook cadeaus versturen, naar nieuwe vrienden zoeken en herinneringen delen.
 • Nieuw prestatiesysteem
  Verdien beloningen voor het bereiken van doelen en volbrengen van speciale uitdagingen, die allemaal bijgehouden en gedeeld kunnen worden via berichten en meldingen in de game.

Release Dates

Releasedatum VS: 
6 mrt 2012
Releasedatum EU: 
8 mrt 2012
Releasedatum VK: 
9 mrt 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon