Google+

Simpedia: De Sims 3: Bovennatuurlijk (Limited Edition)

Introductie

Omarm het bovennatuurlijke in een wereld vol magie, mysterie en maffe dingen. Creëer vampiers, weerwolven, heksen of feeën vanaf het allereerste begin. Elke bovennatuurlijke Sim heeft vreemde nieuwe eigenschappen en vaardigheden die voor heel wat humor en uitdagingen zorgen in hun leven en de wereld om hun heen. Gebruik je toverstaf om spreuken te gebruiken of ingrediënten te verzamelen en brouw tal van elixirs die de gameplay verbeteren. Je kunt Sims in zombies veranderen of je Sim de 'Gouden aanraking' geven. Deel je toverdranken met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen! Verken de gloednieuwe wereld van Moonlight Falls waar de speciale krachten van je Sims veranderen aan de hand van de maancyclus. Achter elke hoek schuilt een een verrassing.

 

EXCLUSIEF OP ORIGIN: PLANTS VS. ZOMBIES DÉCOR PACK

Als je reserveert op Origin, ontvangt je exclusieve decoraties uit de wereld van Plants vs Zombies voor in de huizen van je Sims! Ook ontvang je alle exclusieve Limited Edition content, waaronder nieuwe kleding en een werkende Peashooter (erwtenschieter).

Verken de mysterieuze stad Moonlight Falls. Hier gebeuren er vreemde dingen wanneer de maan hoog aan de hemel staat. Creëer bovennatuurlijke wezens, van wilde weerwolven tot hatelijke heksen en van fantastische feeën tot verontrustende vampiers. Leef je uit in de nacht, gebruik je toverstaf om spreuken te gebruiken, zet je klauwen in je meubilair en meer. Je kunt talloze elixers mengen, waarmee je Sims om kunt toveren tot zombies of gouden wezens. Deel je toverdranken met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen! Er liggen allerlei enge verrassingen op de loer in de wereld van De Sims 3 Bovennatuurlijk!

 

EXCLUSIEF LIMITED EDITION-PAKKET MET MATERIAAL

Reserveer De Sims 3 Bovennatuurlijk Limited Edition en ontvang exclusief materiaal uit de wereld van Plants vs Zombies, zoals nieuwe kleding en een Erwtenschieter (Peashooter) die echt werkt!

 

Exclusief via Origin - Plants vs. Zombies™ Décor Pack

 • Plantaarnpaal (Plantern Lamp)
  Dit unieke voorwerp lijkt als twee druppels water op de Plantaarnpalen (Planterns) die de mist opdoeken in de game Plants vs Zombies. Gebruik ze om de woning of tuin van je Sims wat lichter te maken!
 • Walnootbeeld (Wall-nut Sculpture)
  Met een boos kijkende walnoot moet het wel lukken om vreemde vogels van je gazon te houden. Zet er gewoon één neer, of vorm een hek door er meerdere naast elkaar te plaatsen.
 • Zombiekabouterbeeld (Zombie gnome sculpture)
  Deze herkenbare ondode tuinkabouter uit PvZ kan nu de woning of tuin van je Sim wat opsieren.
 • Hersenvlag (Brains flag sculpture)
  Versier je tuin, dak of andere (buiten)ruimte met deze vlag, waarmee je de aanval in Plants vs Zombies kunt leiden. Die lui zijn echt dol op hersens.

 

Plants vs Zombies exclusief materiaal

 • Erwtenschieter (Peashooter)
  Deze betrouwbare bondgenoot staat klaar om je huis tegen in zombies getransformeerde Sims en andere ongure types zoals inbrekers en deurwaarders te beschermen! Het ding schiet echt erwtjes op ongewenste gasten!
 • Gescheurde Zombiekleding (Ripped Zombie Suit Outfit)
  Kleed je mannelijke of vrouwelijke Sim in de klassieke zombiekleding uit PvZ.
 • Zombiekleding van Kranten (Newspaper Zombie Suit Outfit)
  Iets engers dan een schreeuwerige korte broek en sokophouders bestaat er gewoon niet. Trek je mannelijke of vrouwelijke Sim het kloffie van de krantenzombie (newspaper zombie) uit PvZ aan.
 • Pylon- en Emmerhoeden (Cone and Bucket hats)
  Die lastige zombies hebben deze voorwerpen misschien enkel ter bescherming gedragen, maar het kan best de nieuwste rage in modeland worden. Zet deze maffe hoofddeksels bij jouw mannelijke en vrouwelijke Sims op het hoofd.

 

EXCLUSIEVE INCENTIVE BIJ REGISTRATIE

Registreer jouw versie van het De Sims 3 Bovennatuurlijk Uitbreidingspakket online, om deze spullen en een vleugje Plants vs Zombies aan je game toe te voegen!

 • Poster van PvZ
  Hang dit coole kunstwerk aan de muur om te laten zien hoeveel je Sims van deze populaire game houden.
 • T-shirt van PvZ
  Trek je mannelijke of vrouwelijke Sim dit shirt aan, om te laten zien hoe excentriek hij of zij wel niet is.

 

Kenmerken

 • Speel als bovennatuurlijke Sims:
  Creëer heksen, tovenaars, weerwolven, enge vampiers en feeën met elk hun eigen magische capaciteiten, karaktereigenschappen en interacties.
 • Verken de stad die Moonlight Falls heet:
  Ontdek de geheimen en mogelijkheden die worden onthuld in het schijnsel van de volle maan. Zullen jouw Sims gek worden van angst, of transformeren tot krachtigere wezens?
 • Gebruik je tovertalent en deel je betoveringen:
  Leer hoe je spreuken kunt gebruiken en ga op zoek naar zeldzame ingrediënten, zodat je elixers kunt brouwen en je Sims kunt betoveren of beheksen. Stuur je magische elixers naar de game van je vrienden die ook De Sims 3 spelen. Je Sims kunnen hun bovennatuurlijke vaardigheden gebruiken om carrière te maken als geheimzinnige waarzegger.
 • Ontdek bovennatuurlijke voorwerpen:
  Zoef op je bezem over de bezembaan heen, breng een bezoekje aan de zigeunerkaravaan of maak jezelf extra mooi achter je toverspiegel. Je kunt zelfs het klassieke personage Bonehilde weer tot leven wekken, het maffe geraamte dat van poetsen houdt. Wat is er allemaal mogelijk met al die nieuwe toverspullen?
 • Richt je huis op duistere wijze in:
  Voeg een geheime ruimte toe met de Geheime Boekenkastdeur en haal allerlei enge nieuwe meubels in huis.
 • Zombiemiddel:
  Mix een speciaal elixer om zelf monsters te creëren die vooruit schuiven en trek hebben in hersens. Laat hen op andere Sims kauwen om dit virus te verspreiden en chaos te veroorzaken. Maak je geen zorgen, want je kunt altijd een drankje brouwen om je Sims weer terug te transformeren.

Release Dates

Releasedatum VS: 
4 sep 2012
Releasedatum EU: 
6 sep 2012
Releasedatum VK: 
7 sep 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon