Google+

Simpedia: De Sims 3: Beestenbende (Limited Edition)

Dit is een limited edition van De Sims 3: Beestenbende. Het verschil tussen de gewone versie en de limited edition is dat deze versie een unieke dierenwinkel heeft met extra objecten, evenals 20 zeldzame/unieke rassen.

 

Introductie

Het leven is een stuk leuker met huisdieren!

Maak perfecte—of niet zo perfecte—huisdieren voor je Sims. Van woeste waakhonden en vernietigende kittens tot trouwe paarden en meer. Bepaal niet alleen het uiterlijk van de huisdieren t, maar ook hun karaktereigenschappen. Voer het bevel over deze huisdieren en beleef dankzij tal van nieuwe activiteiten en sociale interacties de wereld vanuit hun perspectief. Trakteer je Sims en hun beestenboel op een exclusieve omgeving met unieke voorwerpen die alleen beschikbaar zijn in de speciale uitgave. Geef je Sims een nieuw huisgenootje en ontdek tal van nieuwe manieren om met het leven te spelen!

 

Kenmerken

 • Meer beesten = Beestachtig plezier!
  Creëer allerlei unieke honden, katten en voor de allereerste keer ook paarden! Denk jij dat je Sim het in zich heeft om een wild paard te temmen?
 • Wees het huisdier.
  Kruip zelf in de huid van het huisdier en laat ze jagen, graven, tackelen en meer. Wees het perfecte maatje of veroorzaak een hoop ellende voor je Sims!
 • Huisdieren hebben hun eigen karaktereigenschappen!
  Van intelligent, dapper en vriendelijk tot bang voor water, angstig en radeloos tot aardig, snel en bewegelijk; jij bepaalt de persoonlijkheid van de huisdieren van je Sims.
 • Huisdieren kunnen vaardigheden leren.
  Katten en honden kunnen leren jagen, honden kunnen verzamelbare voorwerpen opsporen en een afspraakje voor je Sims regelen en paarden kunnen leren racen en springen.
 • Sims kunnen hun huisdieren ook mee naar buiten nemen!
  Breng Fikkie naar het park, neem Meneertje Snorhaar mee naar de bibliotheek of berijd Goudmaantje in de nieuwe manege.
 • Exclusief materiaal in de Limited Edition!
  Alleen in De Sims 3 Beestenbende Limited Edition vind je een dierenwinkel, vol met unieke voorwerpen.

Release Dates

Releasedatum VS: 
18 okt 2011
Releasedatum EU: 
20 okt 2011
Releasedatum VK: 
21 okt 2011

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon