Google+

Simpedia: De Sims 3: Starterspakket

Dit is een collectie van De Sims 3, De Sims 3: Na Middernacht uitbreidingspakket, en De Sims 3: Luxe Accessoires.

 

Introductie

Het Sims 3 Starterspakket bevat alles wat je nodig hebt - en nog heel veel meer - om met het leven te spelen. Maak unieke Sims met aanpasbare lichamen, gezichten, kapsels en karakters. Bouw een huis voor ze en richt het in met een grote collectie meubels en patronen of importeer je eigen ontwerpen.

Met het inbegrepen uitbreidingspakket kunnen je Sims de stad op z'n kop zetten en hun huizen renoveren met het gebundelde accessoirespakket. Als je de wereld van De Sims nog nooit hebt betreden, is dit de perfecte tijd om dat te doen en is dit een geweldige bundel om mee te beginnen.

 

Kenmerken

  • De Sims 3: Maak de perfecte wereld, tot in de kleinste details. Verfijn karaktereigenschappen en help dromen uitkomen. Ga online en deel je creaties en filmpjes met de steeds groter wordende community.
  • Na Middernacht Uitbreidingspakket: laat je Sims het nachtleven verkennen met tripjes naar disco's, kroegen en chique lounges. Geef ze nieuwe passende carrières zoals barmedewerker, regisseur of plaatselijke ster. Ze kunnen zich zelfs aansluiten bij een groep vampiers!
  • Luxe Accessoires: verander de huizen van je Sims in strakke, hightech lofts met moderne bankstellen, superplatte televisies, videogamesystemen en eclectische kunst. Breid je garderobe uit met maatpakken, jurken en geraffineerde buitenkleding.

Release Dates

Releasedatum VS: 
14 mei 2013
Releasedatum EU: 
16 mei 2013
Releasedatum VK: 
17 mei 2013

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon