Google+

Simpedia: De Sims 3

Introductie

Creëer Sims met unieke karakters, breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt. Speel splinternieuwe Karmakrachten vrij en laat ze los op je Sims: help je Sims om te scoren, zegen hen met ultieme schoonheid of maak hen het leven zuur door ze als eeuwige mislukkeling te bestempelen. Denk wel goed na voor je deze krachten gebruikt, want de effecten kunnen buitengewoon verrassend zijn!

Ontwerp het droomhuis van je Sim en deel je creaties met anderen. Terwijl je je Sims door het leven heen loodst kun je uitdagingen volbrengen waarmee je aanvullende voorwerpen, uitbreidingen voor de stad en nieuwe gebouwen en monumenten kunt vrijspelen.

Je kunt voor de allereerste keer materiaal uploaden en downloaden via XBLA en PSN, zoals meubels, huizen, creaties van spelers en meer!

 

Kenmerken

 • Creëer alle denkbare Sims en geef hen unieke karakters!
  Bepaal het uiterlijk van je Sims tot in het kleinste detail en creëer miljoenen verschillende karakters. Creëer Sims die vals, romantisch, paranoïde of kleptomaan zijn of verzin je eigen combinatie van verschillende eigenschappen.
 • Bouwen en aanpassen!
  Bouw het ultieme droomhuis van je Sims, verbeter hun stad met allerlei extra bouwmogelijkheden en nog veel meer.
 • Neem het lot van je Sims zelf in handen.
  Bepaal zelf het lot van je Sims door hun wensen te vervullen, of hun dromen in rook op te laten gaan. Zullen je Sims rocksterren, wereldleiders of meesterdieven worden? De keuze is aan jou.
 • Onbeperkte aanpassingsmogelijkheden
  In De Sims 3 kun je werkelijk alles aanpassen, zodat de mogelijkheden om het interieur en de buitenkant van de huizen van je Sims en hun omgeving vorm te geven oneindig zijn.
 • Snel en leuk spelverloop
  Je Sims hebben wensen op korte en lange termijn, die afhankelijk zijn van het karakter, de vaardigheden en carrièrekeuzen van je Sims. Hiermee zul je voortdurend met leuke uitdagingen, activiteiten en prestaties te maken krijgen. Je bent helemaal vrij om te kiezen of je al dan niet hun levensdoel vervult en hen levenslange blijdschap gunt!

Release Dates

Releasedatum VS: 
26 okt 2010
Releasedatum EU: 
28 okt 2010
Releasedatum VK: 
29 okt 2010

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon