Google+

De Sims 3: Supersnelle Accessoires - Nieuws

SimGuruSarah heeft 2 artworks van De Sims 3: Supersnelle Accessoires gedeeld!

Happy Monday Simmers! Today I have some Garage room view concept art from The Sims 3 Fast Lane Stuff.

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en er laat een reactie achter om kans te maken willekeurig geselecteerd te worden als winnaar van deze Sims 3 goodies bundel! De giveaway eindigt zodra we 107.000 abonnees hebben! Je mag zo vaak reacties achterlaten als je wilt om je winkans te vergroten. Succes en Happy Simming!

Het goodiespakket bestaat uit De Sims 3 Wereldavonturen, De Sims 3 Supersnelle Accessoires, een gesigneerde versie van De Sims 3 Ambities, een t-shirt en een De Sims 3 poster, gesigneerd door leden van het game team!

The Sims Medieval Epic Trailer heeft inmiddels meer dan 25.000 views! Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan aan deze giveaway. We hebben het veel sneller bereikt dan we hadden verwacht. Om aan te tonen hoe dankbaar we zijn, geven we 4x Supersnelle Accessoires weg aan willekeurige deelnemers! Gefeliciteerd kishamajors, MrShamanky, EvilShenangans & 1evilsweetie. Zij zijn de winnaars van deze giveaway. Abonneer je ook op ons kanaal om mee te doen en op de hoogte te worden gehouden van onze toekomstige giveaways.

We hebben 62.000 volgers op Twitter en als een bedankje houden we weer een giveaway, maar je kunt alleen meedoen als je ons volgt op Twitter. Volg ons account en Retweet de originele Tweet om kans te maken om De Sims 2 Supersnelle Accessoires te winnen. De giveaway eindigt om 2 uur 's middags (PDT).

Retweet deze tweet

The Sims 3 Late Night Launch Trailer has reached over 200K Views! Thank you for your support and participating in this giveaway. Congratulations to jolinar1983, MetalEnthusiast31, 1haitian1, xxcrimsonrushxx, Pinkycat016 who were randomly chosen to receive copies of The Sims 3 Fast Lane. Until the next giveaway...

Subscribe to be the first to hear about our Youtube Giveaways

Een probleem opgelost met de Spaanse, Nederlandse, Noorse, Poolse, Portugese, Zweedse, Russische en Finse taal, waarmee gebruikers die De Sims 3 Supersnelle Accessoires geïnstalleerd hadden, de game niet konden opstarten. Om de patch uit te kunnen voeren, moet de gebruiker de game opstarten door de snelkoppeling van De Sims 3 Supersnelle Accessoires te gebruiken.

Shift gears and take your Sims for a spin with The Sims 3 Fast Lane Stuff. Ships September 7th!


Kruip achter de schermen bij De Sims 3 Supersnelle Accessoires en maak kennis met de makers van dit nieuwe Accessoires pakket!

De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Doe je gordel om en zet je schrap...dit wordt een wilde rit! Deze herfst brengt de Sims studio het nieuwe accessoirespakket De Sims 3 Supersnelle Accessoires uit.

Advertentie

Mastodon - Mastodon