Google+

De Sims 3: Film Accessoires - Nieuws

De Live Broadcast is net afgelopen, en ik heb screens gemaakt van alle nieuwe games en content. Hier zijn er een paar, van Film Accessoires. Je kunt de rest (114 ongesorteerde screens) bekijken op onze Facebook pagina! Klik ook zeker even op 'Vind ik leuk' zodat je geen coole updates hoeft te missen!

Yay de Live Broadcast, hier geëmbed voor jullie gemak!

SimGuruSarah heeft vandaag Twitter overgenomen om vragen te beantwoorden over De Sims 3: Film Accessoires. Ik heb alle vragen en antwoorden verzameld, samen met een groot aantal concept arts! :D

Here is concept art for one of my favorite dresses in Movie Stuff - it's a Victorian-style gown for the Western theme

 

Ik was zojuist in mijn spel om iets nieuws te bouwen (oh oh!) en terwijl ik door de patronen aan het bladeren was, kwam ik minstens 10 nieuwe patronen tegen. Je kunt ze hieronder zien! Je kunt deze patronen gratis in je spel krijgen als je de nieuwste patch installeert! Ze lijken gericht te zijn op De Sims 3: Film Accessoires en zullen ook goed passen bij het aankomende uitbreidingspakket Vooruit in de Tijd! :D Ik vind deze patronen zo leuk!

Hier is een nieuwe screen van Film Accessoires! Die open haard op de achtergrond ziet er gemeen uit!

You’ve voted on your favorite Sims and here they are now revealing new items from The Sims 3 Movie Stuff! Our female Sim looks like she’s up to no good… What do you think she’s up to? Caption this image!

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon