Google+

Simpedia: De Sims 2: Studenten Collectie

Stuur je Sims in stijl naar de universiteit met De Sims™ 2 Studentenlevencollectie en breid het levens van je Sims uit met drie populaire titels!

In De Sims™ 2 Studentenleven zijn je Sims jongvolwassenen die het huis verlaten om zich in het roemruchte studentenleven te storten. Laat ze kennismaken met alle aspecten van het studentenleven, zodat ze de Superstudent van de campus kunnen worden. Voor het eerst zijn ze helemaal vrij om te feesten met vrienden, lid te worden van een club, een band op te richten en de gekste grappen uit te halen.

Geef het studentenhuis van je Sim een make-over met De Sims™ 2 IKEA® Woon Accessoires. Of ze nu verlangen naar een trendy, ruime werkkamer, een chique woonkamer of een gezellige en rustgevende slaapkamer, maak het gezellig met de stijlvolle ontwerpen van IKEA!

Laat je Sims-tieners uiting geven aan hun unieke stijl met De Sims™ 2 Tiener Accessoires. Geef ze een beetje attitude met drie aparte stijlen: "Goth," "Thrasher," en "Snob."

Bepaal de stijl van je Sims en help ze om de campus te veroveren en de vruchten van het studentenleven te plukken.

Kenmerken

  • Drie games in een pakket! Bevat De Sims™ 2 Studentenleven, De Sims™ 2 IKEA® Woon Accessoires en De Sims™ 2 Tiener Accessoires.
  • Nieuwe leeftijdsgroep: Nu hebben je Sims de mogelijkheid om hun levenwensen te veranderen en hun onschuld te verliezen.
  • Word de Superstudent van de campus: Je Sims hebben nu de wensen en de angsten die samenhangen met hun sociale leven en dat van een student.
  • Studentenlevenstijl: Word lid van een band, crash feestjes, zoek een parttime baantje of laat je inwijden in een geheime genootschap, druk geld en spiek tijdens je examens. Hoe beleven jouw Sims het leven op de universiteit?
  • Richt de studentenhuizen van je Sims in: Spiksplinternieuwe banken, bedden, tafels, tv-meubels en meer. Geef de woonruimte van je Sims een unieke look.
  • Kleed je Sims in de laatste mode: Je Sim-tieners kunnen kiezen uit drie aparte stijlen. Kleed ze aan in de prachtige stijl van de Snob, de extreme sportlook van de Thrasher, of de donkere wereld van de Goth.

Release Dates

Releasedatum VS: 
24 aug 2009
Releasedatum EU: 
26 aug 2009
Releasedatum VK: 
27 aug 2009

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon