Google+

Werk aan de website!

vrijdag, augustus 11, 2023 - 02:22
SporeNetwork redesign in progress.

Hubby en ik genieten momenteel van onze vakanties. En wat doen we dan in onze vrije tijd? Nou, oude games spelen zoals Spore natuurlijk. En wat mezelf betreft, ik ben ook nog bezig met het updaten van SporeNetwerk. Nieuw ontwerp (met de kleuren van het ontwerp uit 2005!) en ik ben ook bezig mijn oude creaties op de site te zetten.

In de toekomst zal ik nog vaker creaties van mezelf, Cheetah en onze oudste zoon uploaden die in recente jaren ook nog veel heeft gemaakt. Ik ben ook van plan om regelmatig nieuwe wallpapers te uploaden. En wellicht zal ik wat dingen in de spotlight zetten, zoals mods en de creaties van anderen. Ik zal ook posten over vergelijkbare games.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon