Google+

STAY UP IN THE SIMS - Nieuwe gamepack en kits aankondiging

woensdag, mei 4, 2022 - 11:25
STAY UP in The Sims - Television test card
STAY UP in The Sims - Kids in backyard, sitting and laughing
STAY UP in The Sims - Lady blowing a kiss
STAY UP in The Sims - Moonlight landscape with howling in the background
STAY UP in The Sims - Alley
STAY UP in The Sims - Announcement - New gamepack and two kits

Gisteren heb ik gepost over "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

We weten nu eindelijk wat het betekent en wat er gaat gebeuren!

The Sims heeft een nieuwe teaservideo gedeeld op Twitter als Facebook met het onderschrift "The fun starts when the sun goes down, so seize the night this season 🌇"

In de teaservideo zien we een Sim die TV aan het kijken is. De Sim zapt door de zenders heen, zo lijkt het dan toch. Eerst zien we een scene met kinderen die buiten op stoeltjes zitten, dan een vrouwelijke Sim die een kusje naar de camera blaast, gevolgd door een landschap met rotsen, water, en de maan die helder in de lucht te zien is, en we horen huilende wolven op de achtergrond. De laatste scene is een steegje waar we de schaduw zien bewegen. Aan het einde zien we dan een testbeeld op TV met Simlish tekst. En daarna staat er "STAY UP" met "IN THE SIMS" eronder. En wat we eigenlijk wilden weten: "WITH 1 GAME PACK AND 2 KITS" en "COMING MAY/JUNE 2022" oftewel "MET 1 GAMEPACK en 2 KITS" en "KOMT IN MEI/JUNI 2022"

Dus dat is het. Je kunt hieronder de video zelf bekijken:

Het plezier begint als de zon ondergaat, dus pluk de nacht dit seizoen.

Wat denk jij? Was dit wat je had verwacht? Of had je iets anders verwacht?

Ik weet niet wat ik moet denken van de scene met de kinderen. Maar de scene met de dame die een kusje blaast doet me denken aan de matchmaker/kopperlaar feature die we in het verleden hebben gehad. Een soort datingservice voor Sims misschien? Ik weet het niet. Maar ik weet niet wat het anders kan betekenen. Dan is er de scene met de maneschijn en de huilende wolven op de achtergrond. Dat deed me echt denken aan weerwolven. En uiteindelijk dat steegje? Geen idee wat dat betekent. En er staat duidelijk dat er een nieuwe gamepack komt en twee nieuwe kits. Als we kijken naar de speculaties dan zou ik zeggen dat de weerwolven in een gamepack komen, zoals de heksen in Magisch Rijk zaten, wat ook een gamepack was. En de matchmaker/koppelaar feature zou in een kit kunnen zitten, misschien?

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon