Google+

Heb je de Honden en Katten uitbreiding nodig voor het nieuwe Mijn Eerste Huisdier accessoirespakket?

dinsdag, maart 6, 2018 - 21:28

SimGuruGraham heeft getweet over het aankomende accessoirespakket De Sims 4: Mijn Eerste Huisdier Accessoires:

You’re going to see legalese for The Sims 4 My First Pet Stuff that reads like this:

“Requires The Sims 4 game (sold separately) and all game updates to play. Requires The Sims 4 Cats & Dogs (sold separately) to access all content.”

…let me explain what that actually means.

Vertaling: Je gaat wat juridisch jargon tegenkomen met betrekking tot De Sims 4: Mijn Eerste Huisdier, namelijk:

"Vereist het De Sims 4: Honden en Katten expansion pack (los verkrijgbaar) voor toegang tot de inhoud van het accessoirespakket."

...laat me even uitleggen wat dat inhoudt.

The Sims 4 My First Pet Stuff can be purchased and played by anyone who only has The Sims 4 base game. If you play it without having The Sims 4 Cats & Dogs installed, here's a breakdown of how each portion of the pack works...

Vertaling: De Sims 4: Mijn Eerste Huisdier kun je kopen en spelen als je enkel het basisspel De Sims 4 hebt. Als je het speelt zonder dat De Sims 4: Honden en Katten geïnstalleerd is, dan is hier uitleg van hoe elk onderdeel van het pakket werkt...

New Gameplay: If you play The Sims 4 My First Pet Stuff without having The Sims 4 Cats & Dogs installed, you’ll be able to play with all of the new gameplay features that are coming with the pack.

Vertaling: Nieuwe Gameplay: Als je De Sims 4: Mijn Eerste Huisdier installeert zonder dat je De Sims 4: Honden en Katten geïnstalleerd hebt, dan kun je met alle nieuwe gameplay features spelen die in het pakket zitten.

New Objects: If you play The Sims 4 My First Pet Stuff without having The Sims 4 Cats & Dogs installed, you’ll be able to place all of the new objects in the pack. However, pet specific objects that are intended for cats and dogs will not have interactions on them.

Vertaling: Nieuwe Objecten: Als je De Sims 4: Mijn Eerste Huisdier installeert zonder dat je De Sims 4: Honden en Katten geïnstalleerd hebt, dan kun je alle objecten plaatsen die in het pakket zitten. Maar de specifieke objecten voor huisdieren voor honden en katten hebben dan geen interacties als je ze aanklikt.

New Clothing: If you play The Sims 4 My First Pet Stuff without having The Sims 4 Cats & Dogs installed, you’ll be able to use all of the new clothing coming for Sims of all ages. You will not have access to the new outfits and accessories worn by cats and dogs.

Vertaling: Nieuwe Kleding: Als je De Sims 4: Mijn Eerste Huisdier installeert zonder dat je De Sims 4: Honden en Katten geïnstalleerd hebt, dan kun je alle kleding gebruiken voor de Sims zelf. maar je zult geen toegang hebben tot de nieuwe outfits en accessoires voor honden en katten.

Questions about this? Ask away - I'm happy to help clarify.

Vertaling: Vragen hierover? Vraag maar raak - ik beantwoord graag jullie vragen.

Mastodon - Mastodon