Google+

De Sims in het echte leven

dinsdag, juli 30, 2013 - 02:19

Dit is zeer persoonlijk, aangezien het om mijn eigen woonkamer gaat! Maar ik heb de foto's ook geupload op onze Facebook pagina, dus waarom dan ook niet hier. Zoals je wellicht weet ben ik een enorme Sims fan en ik spaar dan ook van alles hiervan. En ik heb een van de muren in de woonkamer ook versierd met het nodige aan Sims (en andere game gerelateerde) posters en schilderijen. Ik heb de meeste van deze items verkregen door speciale edities van games te kopen, een aantal items heb ik via EA zelf en de nieuwste poster van Island Paradise (Exotisch Eiland) heb ik gewonnen in de giveaway van Beyond Sims. Sommige items waren voor de promotie en zouden anders maar zijn vernietigd. En bepaalde items zoals de schilderijen zijn door mijzelf gemaakt. Ook niet onbelangrijk is dat ik al ruim 13 jaar Sims spulletjes spaar. Maar goed ik ben dus niet bang om te laten zien dat ik trots ben op wie ik ben en wat ik doe. En dit is dus waar ik mijn dagen doorbreng om te werken. Happy

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon