Google+

Beestenbende Limited Edition content claimen

zondag, oktober 23, 2011 - 21:40

De Limited Edition content voor De Sims 3 Beestenbende downloaden

Bedankt voor het kopen van De Sims 3 Beestenbende uitbreidingspakket voor De Sims 3. We snappen dat je het spel zo snel mogelijk wilt installeren om van een leven met dieren te gaan genieten, maar we willen je wat aanvullende informatie verstrekken zodat je weet hoe je de exclusieve Dierenwinkel kunt krijgen.

  1. Installeer eerst het spel De Sims 3!
  2. Registreer het spel bij de community van De Sims 3. Ga naar www.thesims3.com/register in je browser of klik op de knop 'Nu aanmelden' in het opstartprogramma van het spel als je jezelf nog niet hebt geregistreerd. Als je jezelf al hebt geregistreerd bij de community van De Sims 3, moet je het spel nog steeds registreren via de pagina “Mijn account” (te vinden op https://www.thesims3.com/myAccount.html).
  3. Zodra je het spel hebt geregistreerd, zie je een link waarmee je de items kunt installeren vanaf de pagina met aankoopgeschiedenis (te vinden op store.thesims3.com). Je hoeft geen verdere actie te ondernemen om de exclusieve items te ontvangen.
  4. Zoek het item op de pagina met aankoopgeschiedenis en klik op Installeren.** Hiermee start je het spel en installeer je het item. **Het kan 5 minuten duren voordat het item verschijnt op de pagina met aankoopgeschiedenis.

**Het kan tot 5 minuten duren voordat het item verschijnt in je Aankoopgeschiedenis pagina.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon