Google+

De Sims 3 Beestenbende: Hands-on!

vrijdag, oktober 14, 2011 - 14:25

Klik hieronder op lees verder om ons artikel over de Sims 3 Beestenbende hands-on te lezen! Er zitten veel screenshots, strips, animaties en video's in!

Veel plezier ermee!


De Sims 3 Beestenbende: Hands-on!

We hebben een uitnodiging gehad van EA Nederland om De Sims 3 Beestenbende te spelen. Ik had al een beetje met De Sims 3 Beestenbende gespeeld tijdens Gamescom 2011 en ook tijdens de Sims 3 Beestenbende Producer Tour. Maar ik kon het niet laten naar EA Nederland te gaan om daar nog een keer met De Sims 3 Beestenbende te spelen. Dit keer was het niet een event zoals de andere events. Meerdere fansites waren uitgenodigd, maar alle fansites kregen hun eigen tijdblok, een computer per fansite, twee uur om te spelen en maximaal 3 personen per fansite. Ik heb de teamleden gevraagd of ze mee wilden, maar alleen ChEeTaH kon uiteindelijk mee. Dus ik ging samen met ChEeTaH naar EA. En natuurlijk was Junior er ook weer bij.

Ik had niet echt een idee wat ik dit keer ging doen. Ik had niet zo'n zin om die eenhoorn te gaan zoeken. Ik had begrepen dat meerdere fansites er al naar hadden gezocht, maar zonder resultaat. Ik heb een paar minuten rondgekeken, maar heb het daarna ook al snel opgegeven. Ik vond het een beetje nutteloos en zonde van de tijd, want de kans dat je de eenhoorn vind is zo klein. In plaats daarvan besloot ik me op één huishouden te richten en de buurt zelf. En daar heb ik geen spijt van. Normaal gesproken hebben we een lange preview, dit keer is het echter een klein verhaaltje en stukjes van wat er is gebeurd, met veel grappige screenshots, een paar animaties en dit keer hebben we ook een paar videos! Veel plezier. En laat even een reactie achter als je klaar bent met lezen. Wink

Het huis van de Marshall's:

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen

Ik besloot om de familie Marshall maar te selecteren. Twee volwassenen (een man en een vrouw), hun veulen/paard GooGoo, puppy/hond BaBa en kitten/kat Oopsie_Daisy! Alle huisdieren waren nog baby's toen we ermee gingen spelen. Maar ik had al snel besloten om ze ouder te laten worden (ahem, ja, ik heb cheats gebruikt). Dit omdat ze nogal beperkt waren in de interacties. Iets anders wat ik nog even wil vermelden, is dat de huisdieren allemaal een gruwelijke hekel aan elkaar hadden. Ik weet niet zeker of iemand anders voor mij ermee heeft gespeeld en dit zo heeft achtergelaten, maar ik vond het sowieso niet leuk dus ik heb ook een beetje vriendschap tussen de dieren gecheat. Hiermee heb je gewoon leukere interacties.

Ik liet eerst Oopsie-Daisy ouder worden:

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aging from kitten to adult cat

En daarna was het tijd voor BaBa om ouder te worden:

De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond aging from puppy to adult dog

BaBa is doooool op eten!

De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond

BaBa is een schattige hond. Ze brengt je graag de krant:

De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond

BaBa is ook dol op de fauteuils:

De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond

Maar BaBa kauwt ook graag op dit speeltje. Het helpt de vernielingsmeter, zowel honden als katten hebben dit, en als je dit verlangen negeert, zullen de dieren andere dingen vernielen, zoals de meubels van je Sim!


Zoals ik al eerder zei, waren BaBa en oopsie-Daisy niet de beste vrienden...

De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond en Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond en Oopsie-Daisy de kat

Maar dat veranderde snel toen ik mijn best deed ik cheats gebruikte om de relatie te verbeteren. Wink

De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond en Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: BaBa de hond en Oopsie-Daisy de kat

Katten en honden zijn dol op dingen vernielen... Zal ik, of toch maar niet?

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat en de bank

Je houdt van katten, of juist totaal niet...

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat

Kijk eens hoe klein Oopsie-Daisy en BaBa als kitten en puppy waren!

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat

Een paar screenshots van vogels. We konden een aantal vogels kiezen. We hebben er twee geprobeerd.

De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels De Sims 3 Beestenbende: Vogels

Oopsie-Daisy kan dat vogelspeeltje maar niet met rust laten.

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een vogelspeeltje

Maar ja, niet alleen dat speeltje... Katten en vogels. Wat zal ik daar eens over vertellen? Nou, Oopsie-Daisy vond de kaketoe in ieder geval naar kip smaken. Ahem!

De Sims 3 Beestenbende: De Avonturen van Birdie Marshall

OH HAI! I CAN HAZ BIRDIE TOY?

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een speelgoedvogeltje De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een speelgoedvogeltje De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een speelgoedvogeltje De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een speelgoedvogeltje De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een speelgoedvogeltje De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat aan het spelen met een speelgoedvogeltje

Red mij, alsjeblieft! Iemand, aaargh! Vertaling: Speelgoedvogeltje probeert weg te vliegen!

De Sims 3 Beestenbende: Wanhopig speelgoedvogeltje

Luie kat is lui... Oopsie-Daisy vindt deze krabpaal heerlijk. Ik denk dat ik dat ook zou vinden als ik een kat was!

De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat is dol op de krabpaal De Sims 3 Beestenbende: Oopsie-Daisy de kat is dol op de krabpaal

Tijdens het spelen, zag ik een babykamer op de eerste verdieping. Dus deze familie heeft toekomstplannen? Ik kwam daar eindelijk de eenhoorn tegen! Ja! De eenhoorn. In pluchen vorm dan wel! Hahaha. Nee, ik heb de echte eenhoorn niet gezien. Maar aangezien ik de afgelopen keer geen screenshots had van de knuffels, besloot ik om er nu een paar te maken:

De Sims 3 Beestenbende: Eenhoorn Knuffel De Sims 3 Beestenbende: Giraffe Knuffel

En terwijl ik dus daar was, verscheen ineens Estela Marshall, een spookpaard! Ze zweefde van de babykamer door het plafond naar de keuken en toen naar buiten. Ze ging naar de schuur en begon daar te spoken in een hooibaal!


De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard

Estela het spookpaard en GooGoo lijken elkaar te kennen:

De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard en GooGoo De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard en GooGoo

Op de een of andere manier vindt deze Sim het spookpaard walgelijk. Hallo, al eens in de spiegel gekeken? Laat dat arme paard met rust!

De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard

GooGoo had erg veel plezier in het rondrennen door de buurt. Ik ben niet echt van de paarden, hoewel de vele screenshots met paarden anders zouden vermoeden hahaha. Maar ik wou dus even zeggen dat ik wel vind dat het er allemaal super uitziet.

De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard De Sims 3 Beestenbende: GooGoo het paard

GooGoo was moe en is er maar bij gaan liggen:

De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard

Maar zelfs spookpaarden hebben soms slaap nodig!

De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard

Misschien was dit spookpaard nog niet klaar om te sterven. Want Estela was ook lekker hooi aan het eten in de schuur!

De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela het spookpaard

Het grappige is, Estela het spookpaard verscheen ook overdag.

De Sims 3 Beestenbende: Estela Marshall het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela Marshall het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela Marshall het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela Marshall het spookpaard De Sims 3 Beestenbende: Estela Marshall het spookpaard

Na een tijdje kwam ik erachter waarom Estela in de babykamer verscheen. Dat komt dus door deze urn in de vorm van een houten kistje:

De Sims 3 Beestenbende: Urnkist voor paarden

Ik ben een paar kleine dieren tegengekomen in het wild. Een vogel en een kameleon!

De Sims 3 Beestenbende: Kameleon De Sims 3 Beestenbende: Kameleon

Er zijn ook zwerfdieren...

De Sims 3 Beestenbende: Zwerfhond

Behalve de vogels thuis, hebben we ook andere kleine huisdieren toegevoegd, zoals de eekhoorn:

De Sims 3 Beestenbende: Eekhoorn De Sims 3 Beestenbende: Eekhoorn De Sims 3 Beestenbende: Eekhoorn De Sims 3 Beestenbende: Eekhoorn De Sims 3 Beestenbende: Eekhoorn

Meneer de Eekhoorn had nogal veel lol met het loopwiel:


Er zijn drie verschillende soorten schildpadden waaruit je kunt kiezen. Hier is er eentje, de waterschildpad:

De Sims 3 Beestenbende: Schildpad De Sims 3 Beestenbende: Schildpad

Appaloosa Plains, de nieuwe wereld in De Sims 3 Beestenbende op PC/Mac, is een prachtige groene buurt.

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains

Ik vind de huizen in deze wereld echt super!

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen

Een aantal huizen zijn zelfs een beetje Victoriaans.

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains huizen

Dat geldt overigens ook voor de openbare kavels.

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains openbaar kavel

Dit is een prachtige buurt voor dieren. En je kunt zien dat de gebouwen goed bij de buurt passen. Er zijn bijna geen moderne huizen. Bijna niet. Er zijn er dus wel een paar:

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Moderne Huizen De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Moderne Huizen

Decoratie in de buurt:

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains

Het kerkhof:

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Kerkhof De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Kerkhof

Het kerkhof voor de dieren:

De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Dierenkerkhof De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Dierenkerkhof De Sims 3 Beestenbende: Appaloosa Plains Dierenkerkhof

Lama's zijn niet welkom bij het waterbassin:

De Sims 3 Beestenbende: Geen lama's toegestaan!

Kattenvijver en hondenzwembad:

De Sims 3 Beestenbende: Hondenzwembad De Sims 3 Beestenbende: Kattenvijver

Een aantal objecten die ik tegenkwam die ik graag wilde laten zien... Op het keukenaanrecht stond een zak dierenvoer, en iets dat leek op een dierenriem? Oh en de Marshall familie heeft ook een hypermoderne kattenbak! En kijk eens naar die leuke schilderijen!

De Sims 3 Beestenbende: Zak dierenvoer De Sims 3 Beestenbende: Uitlaatriem? De Sims 3 Beestenbende: Kattenbak De Sims 3 Beestenbende: Schilderijen

Dat is het zo'n beetje wat betreft onze hands-on! We hopen dat je ervan hebt genoten. Als je op zoek bent naar een preview met meer informatie, bekijk dan eens onze Gamescom 2011 PC/Mac Beestenbende preview of de Beestenbende Producer Tour preview!

Ik wil bij dezen graag EA Nederland bedanken voor de uitnodiging. Ik zag zelf al enorm uit naar het spel, ik hoop dat door deze hands-on onze lezers ook nog meer zin krijgen om dit te gaan spelen! De Sims 3 Beestenbende zal op 20 oktober in Nederland en België in de winkels liggen!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon