Google+

Nieuwste update voor: 1.11/2.6/3.2

dinsdag, maart 23, 2010 - 22:20

Om deze update te installeren, moet je je game opstarten en het tabblad 'Updates' in het Startprogramma gebruiken.

Deze update voor de game bevat:

 • Basisspel: Er is een probleem opgelost waarbij Sims herhaaldelijk uitgenodigd worden om binnen te komen op kavels van andere Sims.
 • Basisspel: Er is een probleem opgelost waarbij Sims vast kwamen te zitten tijdens de interactie 'Een stuk nemen' bij pizza's.
 • Wereldavonturen: Er is een probleem opgelost waarbij de game bleef hangen tijdens het opslaan van een huishouden in een basiskamp.
 • Luxe Accessoires: Er is een probleem opgelost waarbij de familie-inventaris niet meer gebruikt kon worden nadat het hulpmiddel 'Een stijl creëren' gebruikt was op een voorwerp.
 • Luxe Accessoires: Er is een probleem opgelost waarbij het verlangen om een computergamesysteem te kopen niet werd vervuld door het kopen van de gamesystemen 'SuperSpeeltje 3 van GUGA' en 'Console 7'.
 • Luxe Accessoires: Er is een probleem opgelost waarbij tijdens de levenswens 'Het perfecte privéaquarium presenteren' niet bijgehouden werd hoeveel vissen er in aquariums zaten.
 • Update om te winkelen: Er zijn problemen opgelost die veroorzaakt werden door het lettertype en de winkel in de game is bijgewerkt naar de laatste EA Webkitversie.

Voordat je een Update voor De Sims 3, een Uitbreidingspakket of een Accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je er voor zorgen dat je game soepel blijft draaien.

Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen

Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een Uitbreidingspakket of een Accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.

Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Je De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:

 • Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3
 • Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3

Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële Updates, Uitbreidingspakketten of Accessoirespakketten.

Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games

Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw Uitbreidingspakket, Update of Accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de ".sims3"-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.

Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:

 • Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen
 • Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen

Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.

Stap 3: De update volledig uitvoeren

Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig uitgevoerd is, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig uitgevoerd is. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders zal de update geannuleerd worden.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon