Google+

Er komt een nieuwe update aan + De Sims 3 Creëer een Wereld-tool - BETA

dinsdag, december 8, 2009 - 22:00

Fijne feestdagen, Simmers!

We wilden jullie even laten weten dat er binnenkort een nieuwe update voor De Sims 3 aan komt in december. Met updates kunnen we goed nieuwe onderdelen aan je games toevoegen, problemen oplossen en je op de hoogte houden van de nieuwste informatie over online-onderdelen. De nieuwe update in december zal verschillende voorwerpen bevatten, maar we willen je vandaag al iets laten weten over een nieuw onderdeel waar we zelf heel erg enthousiast over zijn.

Bereid je voor om te gaan Winkelen! Dat heb je goed begrepen. De update van december bevat een knop waarmee je direct vanuit de game kunt gaan winkelen in De Sims 3 Store. Met dit nieuwe onderdeel kun je nog beter winkelen in De Sims 3 Store. Bovendien krijg je vanuit het hoofdmenu via de knop Winkelen en via Bouwen of Kopen in 'Sim creëren' direct toegang tot De Sims 3 Store. Als je nieuwe voorwerpen koopt, zullen die aan je catalogus worden toegevoegd terwijl je game gewoon blijft draaien. Je kunt nu de volledige catalogus van de Store doorzoeken vanuit de game. Op die manier kun je meubels, decoraties, kapsels en kleding kopen, zonder dat je de game hoeft te verlaten. Dit is een hele leuke nieuwe ervaring binnen de De Sims-gamereeks, die we graag met jullie willen delen!

Creëer je eigen werelden voor De Sims 3

Creëer unieke nieuwe werelden met behulp van de De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool - BETA en deel deze online met anderen. Download deze tool nu gratis en kruip in de huid van het team van ontwikkelaars van De Sims 3, door dezelfde hulpmiddelen te gebruiken als het team heeft gebruikt om werelden en steden te bouwen voor De Sims 3.

Houd je ogen open voor specifieke details over de game-update die er in december aankomt, waar je in kunt zien wat er allemaal veranderd is.

Met vriendelijke groet,

Het team van ontwikkelaars van De Sims 3

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief