Google+

De Oosterse vechtkunst onder de knie krijgen in Wereldavonturen

maandag, oktober 12, 2009 - 23:00

LEER HOE JE DE OOSTERSE VECHTKUNST ONDER DE KNIE KRIJGT IN SHANG SIMLA IN CHINA

Sims kunnen voor de allereerste keer tegen elkaar sparren en de Oosterse vechtkunst leren terwijl ze op reis zijn in Shang Simla in China! Hieronder staan enkele tips die van pas kunnen komen terwijl je Sim traint om een echte Oosterse vechtkunstenaar te worden.

TRAINEN - De Oosterse Vechtkunstacademie 'Feniks' in Shang Simla in China is de beste plek om aan het pad der rechtvaardigheden te beginnen. Maar zij die graag buiten China willen trainen, kunnen trainingspoppen, bordenbrekers en boeken kopen, die ze vervolgens mee naar huis kunnen nemen. Alleen na een hele hoop trainingen met de trainingspoppen en na talloze borden gebroken te hebben, zal je Sim op het juiste pad van de overwinning weten te komen. Om de Oosterse vechtkunst in De Sims 3 Wereldavonturen helemaal onder de knie te kunnen krijgen, moet je Sim het tegen verschillende waardige tegenstanders opnemen tijdens het Grote Vechttoernooi in China.

OEFENEN - Oosterse vechtkunstenaars sparren graag en vinden het leuk om hun vaardigheden tijdens een vriendschappelijk gevecht te ontwikkelen. Als beloning krijgen Oosterse vechtkunstenaars nieuwe trainingspakken met een kleurrijke band, die hun vaardigheid en ervaring weergeeft. Door te sparren kunnen je Sims hun vaardigheden goed ontwikkelen, vriendschappen opbouwen en hun coole nieuwe banden die ze als beloning ontvangen hebben aan anderen laten zien!

CONCENTRATIE - Meditatie is essentieel als je Sims zich goed wil kunnen concentreren en innerlijke rust wil kunnen vinden. Een krachtige vuist is niets zonder een scherpe geest. Oosterse vechtkunstenaars in opperste concentratie zijn in staat om te teleporteren, waardoor ze heel machtig zijn.

BEHEERSING - Oosterse vechtkunstmeesters zijn zo sterk dat ze magische elementen uit de natuur op kunnen roepen. Hiermee kunnen ze het opnemen tegen kwade krachten!

ONDERWIJZEN - De allerbeste Oosterse vechtkunstenaars mogen anderen trainen. Zo kunnen ze de leer van de Oosterse vechtkunst over de hele wereld verspreiden.

Lees meer over De Sims 3 Wereldavonturen

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon