Google+

DE VLOEK VAN DE MUMMIE

donderdag, september 10, 2009 - 23:00

Pas op voor de Mummies in De Sims 3 Wereldavonturen

In De Sims 3 Wereldavonturen kun je uitdagingen aangaan, schatten zoeken, geheimzinnige grotten bestuderen, tombes verkennen en meer met de nieuwe avontuurlijke gameplay. Op je reis naar Egypte - een van de drie locaties gebaseerd op het echte leven - moet je wel goed oppassen dat je geen slapende mummies wakker maakt, voor je het weet ben je vervloekt! Maar misschien ben je wel een meester in martial arts, dan heb je niets te vrezen en zal je een gevecht met een kwade mummie zeker goed doorstaan! Mocht je wel vervloekt raken, bezoek dan de Sfinx en ga opzoek naar het Zielenrustbeeld, die de vloek kan verwijderen. Mocht je besluiten dit niet te doen.... tot ziens Sim!

Wat is er nog leuker dan achterna gezeten worden door een mummie? Overnachten in een vervloekte sacrofaag en het leven als een mummie zelf ervaren! Je leeft langer, bent nooit moe, hoeft niet naar de wc en je hebt speciale mummie interacties! Maar pas op.. je bent wel wat trager en vat sneller vlam. Maar zo erg is dat nu ook weer niet, want dan keer je gewoon terug als zombie spook. Gaaf!

De Sims 3 Wereldavonturen is verkrijgbaar vanaf 19 November 2009 voor de PC en MAC.

Volgende week geven laten we je zien hoe je een eigen Tombe kunt bouwen van simpel to super complex, daarna nemen we je mee naar China.

Meer weten!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon