Google+

4 Nieuwe Spore titles aangekondigd! 65 miljoen items op Sporepedia!

donderdag, januari 22, 2009 - 21:17

Hier is een persbericht over:

  • Sporepedia waar inmiddels meer dan 65 miljoen creaties zijn geupload.
  • Spore Ruimteavonturen PC uitbreidingspakket.
  • Spore Creature Keeper PC game voor de jongste spelers.
  • Spore Hero voor Nintendo Wii.
  • Spore Hero voor Nintendo DS.

Dat is zeker wel de moeite om te lezen Wink

Update: het persbericht staat er nu in het Nederlands


CREËER, SPEEL EN DEEL MET de nieuwe SPORE-PRODUCTEN die ea op de markt brengt in 2009

Vier unieke producten bewijzen dat de mogelijkheden van Spore oneindig zijn, net als het heelal

Schiphol-Rijk – 27 januari, 2009 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS). De Spore-franchise evolueert! Er staan ruim 65 miljoen creaties van gebruikers online, en fans van over de hele wereld hebben zich inmiddels al overgegeven aan dit spel vol creativiteit met z’n oneindige single-player website waarop content gedeeld kan worden. Dit jaar ontwikkelt de bejubelde Spore­-franchise zich nog verder, want Maxis, een studio van Electronic Arts kondigt vier nieuwe titels aan, die elk zijn ontworpen voor een specifiek publiek: Spore™ Ruimteavonturen, Spore™ Creature Keeper*, Spore™ Hero* and Spore™ Hero Arena*. Deze titels bieden unieke speelervaring voor ruimtejagers, wezenmakers en avonturiers die actie willen. Dit bewijst dat Spore echt voor elk wat wils heeft: voor zowel gamers als kinderen en fans van Nintendo.

“Vorig jaar was een spannend jaar voor Maxis, door de release van Spore. We waren overdonderd door de reactie op het spel van de miljoenen mensen die dingen maakten, creaties deelden en met hun creaties speelden in het Spore-universum,” zei Lucy Bradshaw, General Manager van Maxis. “Dit jaar experimenteren we met nieuwe dingen waardoor een compleet nieuw publiek kan kennismaken met de creatiegereedschappen van Spore. De mogelijkheden voor je Spore-universum worden alleen beperkt door de grenzen van je eigen fantasie.”

De nieuwste knaller voor de PC-versie van Spore komt deze lente uit: het uitbreidingspakket Spore Ruimteavonturen, waarin je nog meer in het spel zit en waarin je van alles zo kunt aanpassen als jij het wilt hebben. Spore Ruimteavonturen geeft de oorspronkelijke ruimtefase uit Spore nog meer variëteit en diepte. Spelers kunnen zichzelf neerstralen naar planeten, avontuurlijke missies ondernemen en voor het eerst zelfs hun eigen avonturen creëren. In elk avontuur kun je een unieke beloning verdienen, waardoor je je wezen kunt uitrusten met speciale accessoires, variërend van een energie-ijzer en verbluffende charme tot vliegende schotels en nog veel meer. Spelers kunnen zich als krijger een weg naar de overwinning vechten of de polonaise dansen met nieuwe vrienden. Dankzij een praktisch onbeperkt aantal avonturen gecreëerd door spelers, zijn er meer spelmogelijkheden dan ooit tevoren. De ‘avonturenschepper’ in Spore Ruimteavonturen biedt spelers de gereedschappen om hun eigen missies te creëren en deze met vrienden te delen via www.spore.com.

Jongere Spore-fans zullen veel plezier beleven aan Spore Creature Keeper, een stand-alone PC-spel waarin spelers de door henzelf gemaakte wezens moeten grootbrengen en trainen. Met een grote hoeveelheid speeltjes, kleding en gadgets kunnen spelers hun huisdiertjes tot in de puntjes verzorgen! In Spore Creature Keeper kunnen fans alleen of online met een maatje met hun creaties spelen, wat garant staat voor eindeloos plezier. Spore Creature Keeper tilt het plezier van het creëren van wezens naar een hoger niveau door de toevoeging van opvoeding, scholing en andere sociale componenten.

Spore zal zijn langverwachte debuut maken op de Nintendo Wii met Spore Hero, een gloednieuwe adventure-game die zich richt op creativiteit en evolutie en die speciaal is gemaakt voor de unieke besturingselementen van de Wii™. In Spore Hero worden spelers meegenomen op een spannend avontuur door een prachtige, kleurrijke wereld. Spore Hero Arena voor Nintendo DS™ bouwt verder op het succes van Spore™ Creatures, de hit uit 2008 en biedt spelers de mogelijkheid om 3D-wezens te maken en deze mee te nemen de strijd in, naast de grote verscheidenheid aan andere wezens die zich door het melkwegstelsel bewegen. Spore Hero en Spore Hero Arena bieden deze herfst twee gloednieuwe Spore-ervaringen, exclusief voor de Nintendo-platforms.

* Werktitel

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon