Google+

Spore Deze Week Wereldwijd Verkrijgbaar in de Winkels

donderdag, september 4, 2008 - 10:03

Deze week zullen mensen op de hele wereld Spore kunnen kopen en spelen. Europa krijgt het als eerste. Nederland krijgt het op 4 september, net als vele andere Europese landen. Hier is een lijst van de releasedatums en de regios/landen:

-- 4 September:
Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Finland en Australië

-- 5 September:
De rest van Europa en Zuid-Amerika

-- 7 September:
Noord-Amerika

Klik op Lees Verder om het complete persbericht te bekijken!


SPORE VAN EA EN MAXIS DEZE WEEK WERELDWIJD VERKRIJGBAAR IN DE WINKELS

Het Wachten Is Voorbij! De Nieuwe Oerknal van de Maker van The Sims Treft Deze Week Planeet Aarde

Schiphol-Rijk, 4 september 2008 – Wat voor universum maak jij? Spelers van overal ter wereld kunnen dat deze week uitvinden als de langverwachte videogame Spore™ in de winkel ligt voor PC, MAC® en Nintendo DS™, mobiele telefoon en de iPhone™. Tevens is de verzameleditie Spore Galactic Edition verkrijgbaar. Hierbij krijgt u de dvd "The making of Spore", een gebonden boek met schetsen, een uitvouwposter, het honderd pagina's dikke Galactisch Handboek en een dvd van de documentaire "How to build a better being" van National Geographic Channel. Spore heeft van de PEGI de classificatie 12+ (voor 12 jaar en ouder) gekregen en ligt vanaf vandaag in de winkels.

Spore zal op de volgende datums wereldwijd in de winkels liggen:

-- 4 September: Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Finland en Australië

-- 5 September: De rest van Europa en Zuid-Amerika

-- 7 September: Noord-Amerika

Spore biedt spelers een persoonlijk universum in een doosje. Creëer leven en laat dit evolueren, zet stammen en beschavingen op, bouw volledige werelden en verken een universum vol creaties gemaakt door andere spelers. Spore geeft spelers een breed scala aan creatiegereedschappen waarmee zij bijna elk aspect van hun universum kunnen aanpassen: wezens, voertuigen, gebouwen en zelfs ruimteschepen.

"Aangezien Spore honderden miljoenen jaren bestrijkt, is de omvang van het spel ongekend in de gamewereld. Er is lang aan gewerkt en het team van Maxis is verheugd dat het het spel eindelijk kan delen met de rest van de wereld," zegt Will Wright, chief designer bij Maxis. "We kunnen niet wachten tot we kunnen zien wat voor fantastische werelden onze fans maken terwijl zij hun eigen verhalen vertellen met het spel."

"Spore is een geweldige prestatie," zegt Frank Gibeau, President van het label EA Games. "De combinatie van gameplay, scheppers en een online community door gepollineerde content maakt het grote idee van Will Wright waar: het creëren van en heersen over je eigen universum. Het team van Maxis heeft een buitengewoon spel ontwikkeld dat nog jaren een platform voor creativiteit en innovatie zal kunnen vormen."

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon