Google+

Spore Creature Creator Vanaf Vandaag Wereldwijd Verkrijgbaar

dinsdag, juni 17, 2008 - 16:12

Vandaag is de dag dat iedereen de Creature Creator kan downloaden en kan beginnen met creëren! EA heeft een officieel persbericht uitgestuurd. Lees Verder!


SPORE CREATURE CREATOR VANAF VANDAAG WERELDWIJD VERKRIJGBAAR

Met De Spore Creature Creator Begint Het Aftellen Naar De Release Van Spore In September

Schiphol-Rijk, 17 juni 2008 – Bereid je voor om de grenzen van je fantasie op de proef te stellen! Maxis, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), brengt vandaag Spore™ Creature Creator uit: een introductie op het langverwachte en baanbrekende computerspel Spore™, dat vanaf september wereldwijd verkrijgbaar zal zijn.

Spore Creature Creator is verkrijgbaar voor zowel PC als Mac. Het is een op zichzelf staand product en als het ware een speelgoedkist waarin spelers hun eigen unieke wezens kunnen creëren, deze tot leven kunnen brengen door middel van geweldige animatiemogelijkheden, en online kunnen delen met vrienden over de hele wereld. Vanaf vandaag is er een gratis demoversie van Spore Creature Creator verkrijgbaar op www.spore.com. In de demoversie vind je 25% van de wezenonderdelen uit Spore en kunnen spelers hun eigen wezens vormgeven, kleuren en ermee spelen. De volledige versie van Spore Creature Creator is verkrijgbaar via www.spore.com. Wezens die zijn gemaakt met Spore Creature Creator kunnen in het volledige Spore-spel worden geïmporteerd, waardoor spelers hun eigen melkwegstelsel kunnen voorzien van bewoners wanneer het spel later dit jaar wereldwijd uitkomt.

Met Spore Creature Creator kunnen spelers hun eigen wezens maken, een proefritje met ze maken en foto's van ze nemen of filmpjes van ze maken. Het delen van foto's en filmpjes met vrienden gebeurt door een simpele druk op een knop. Spelers kunnen hun wezens ook met anderen delen door deze te uploaden naar de Sporepedia™ op www.spore.com. De Sporepedia is een buitengewoon uitgebreide plek op Internet waar mensen van over de hele wereld kunnen zoeken naar Spore-creaties en deze kunnen delen, kunnen reageren op ontwerpen van andere spelers, wezens van beroemdheden kunnen bekijken, en nog veel meer.

"Vandaag is de dag dat we Spore tot leven zien komen," zei Lucy Bradshaw, Executive Producer en General Manager van Maxis. "We zijn benieuwd wat spelers allemaal zullen maken met de geweldige, fantasievolle creatiegereedschappen die we bieden in Spore Creature Creator. Ons team zal de Sporepedia vol spanning in de gaten houden om de creaties te bekijken die spelers van over de hele wereld hebben gemaakt."

De mogelijkheid om je creaties te uploaden naar YouTube™ is ook geïntegreerd in Spore Creature Creator. Spelers kunnen met slechts twee keer klikken filmpjes van hun wezens importeren op en uploaden naar YouTube. Spore krijgt zijn eigen YouTube-kanaal waar naartoe alle filmpjes van spelerscreaties vanuit het spel worden geüpload en waar ze kunnen worden bekeken, gedeeld, beoordeeld en becommentarieerd door de leden van de YouTube-community. Ga hiervoor naar http://youtube.com/spore.

Vind je jouw creature zo leuk dat je het met de hele wereld wilt delen? Post het dan naar je blog zodat mensen het kunnen zien, je kunt zelfs een avatar creëren voor je favoriete social networking site. En als je je creature echt tot leven wilt zien komen in het echte leven - dan kan dat nu! Bezoek www.zazzle.com/sporestore om jouw creature te uploaden en het te veranderen in een custom mok, t-shirt, magneet, stickers en meer! Zazzle staat je toe om direct coole producten met jouw creature erop te maken zodat je je creature overal mee naartoe kunt nemen!

Spore, het langverwachte spel van de makers van The Sims™ geeft spelers hun eigen persoonlijke universum in een doosje. Creëer leven en laat dit evolueren, zet stammen en beschavingen op, creëer hele werelden en verken een universum vol creaties van andere spelers. Spore biedt spelers een uitgebreid scala aan creatiegereedschappen om bijna elk aspect van hun universum aan te passen: wezens, voertuigen, gebouwen en zelfs UFO's.

Spore Creature Creator heeft van de ESRB de classificatie E (voor iedereen) gekregen. De downloadbare demoversie is gratis. De complete versie heeft in Noord-Amerika een adviesprijs van $9.99. Spore is vanaf 5 september 2008 (vanaf 4 september in Nederland en België) in Europa verkrijgbaar voor PC, Mac, Nintendo DS™ en mobiele telefoon, en vanaf 7 september 2008 in Noord-Amerika en Azië. Ga naar www.spore.com om een gratis versie te downloaden van Spore Creature Creator, om je aan te melden voor de Spore-nieuwsbrief of om de nieuwste screenshots en filmpjes van het spel te bekijken.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon