Google+

Creature Creator uit op 17 juni

maandag, mei 5, 2008 - 00:22

EA heeft aangekondigd dat op 17 juni de creature creator van Spore vrijgegeven gaat worden. Hiermee kun je dan alvast wezens maken en delen, die je vervolgens in het volledige spel vanaf 4 september kunt spelen. Ook kunnen creaties gedeeld worden met vrienden, bijvoorbeeld door een filmpje te uploaden naar YouTube. De gratis demo bevat 25% van de inhoud van het uiteindelijke spel. Er komt ook een volledige versie voor €9,99 die alle inhoud bevat, maar het is niet bekend of deze ook in de Benelux beschikbaar zal zijn. Deze versie wordt namelijk niet in het Nederlandstalige persbericht genoemd. De gratis variant zal ook bij SimCity Societies Deluxe geleverd worden, die vanaf 26 juni te koop is. Klik op Lees Verder voor het volledige persbericht.


Schiphol-Rijk, 25 april 2008 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat een gratis te downloaden demo van de Spore™ Creature Creator vanaf 17 juni 2008 verkrijgbaar zal zijn. De Spore Creature Creator biedt Spore-fans en andere creatievelingen de eerste doe-het-zelf mogelijkheid om een wezen te ontwerpen en met vrienden te delen. Alle wezens die met de Spore Creature Creator ontworpen zijn, kunnen geïmporteerd worden naar de volledige retailversie van Spore voor PC en Mac als die op 4 september op de Benelux markt verschijnt.

"We zijn dolblij dat we eindelijk de creatieve tools van Spore in de handen van spelers uit de hele wereld kunnen leggen," aldus Will Wright, hoofdontwerper, Maxis. "De fantastische creaties die spelers deze zomer ontwerpen, zullen helpen het game-universum te bevolken dat we in september allemaal zullen betreden, als Spore op de markt verschijnt. In zekere zin betekent de Spore Creature Creator de geboorte van Spore."

De gratis demo-versie van de Spore Creature Creator zal wereldwijd te downloaden zijn vanaf www.spore.com. De demo laat spelers een onbeperkt aantal wezens vorm en kleur geven, waarbij ze 25 procent van de ontwerp-onderdelen van Spore kunnen gebruiken. Gamers kunnen hun creaties vervolgens delen met hun vrienden, onder andere door makkelijke uploads naar YouTube. De demo maakt ook deel uit van de The SimCity Societies Deluxe™, die vanaf 26 juni verkrijgbaar is.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon