Google+

Nieuwsarchief - september, 2005

Senior Producer Scot Amos beantwoord al je vragen voor de aankomende consoleversies van De Sims 2 in onze nieuwste podcast.

Download audio!
Open in iTunes!
Meer info over Podcasts

Bekijk een aantal highlights van De Sims 2 op Xbox, PS2, en GameCube, met commentaar van een van de makers in De Sims 2 Designer Walk-Through.






Haal een gratis guest pass bij Club Pogo en krijg toegang tot meer dan 20 exclusieve games, Pogo Minis, en ontvang 50.000 tokens.

Vraag je guest pass vandaag nog aan!

De officiële releasedatum voor de Sims 2 op console en handheld is bekend: Op 26 oktober zal de Sims 2 In Amerika ook verkrijgbaar zijn voor de Xbox, Playstation 2, Gamecube, Nintendo DS en GBA. PSP zal niet veel later volgen. In Nederland en België zal de game ook rond deze datum in de winkel verschijnen.

Vorig jaar heb je mee kunnen genieten van het glazen Sims huis. Ook dit jaar zal er weer een editie van het levensechte Sims huis van glas gaan plaatsvinden. Lees nu alvast de eerste plannen!

EA heeft vorig jaar wel een heel speciaal huis gebouwd: Een huis van glas! Dit huis werd 4 dagen lang bewoond door een echte familie, die gedurende deze 4 dagen het leven van een Sim ervaarde. De community droeg hier actief aan bij doormiddel van het forum. Zij moedigden de familie aan en gaven hen verschillende opdrachten die ze moesten uitvoeren.

Bekijk de evolutie van een date in het Nachtleven uitbreidingspakket.






GameSpot kijkt nog eens naar De Sims 2 op mobiele telefoons.

Lees het artikel

20 september brachten Scot Amos en Virginia McArthur een bezoekje aan The Rain in Amsterdam, om ons daar alles te vertellen over De Sims 2 op console, handheld en mobile!

Ook de teamleden van DeSims2.nl waren daar aanwezig, wat zij hebben beleefd lees je in het verslag van moderator Justmieke.

het verslag kun je hier lezen.

Hoor hoe Tim LeTourneau praat over Nachtleven in onze allereerste Sims 2 Podcast.

Download audio!
Open in iTunes!
Meer info over Podcasts

Update je fansite met leuke dingetjes van De Sims 2 op Xbox, PS2, GameCube, PSP, DS en GBA! Hierin zitten screenshots, screensavers en meer!

Downloaden!

Pagina's

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon