Google+

Maxis Matching Kort Stekelig Kapsel voor Peuters

maandag, januari 16, 2017 - 23:41

Maker:

Uiterlijk Categorie: 
Leeftijd: 
Geslacht: 

Je weet wel hoe tieners, (jong)volwassenen en ouderen allemaal 18 kleuropties per kapsel hebben he? Nou, kinderen en peuters hebben niet al die kleuren. Kinderen en peuters hebben 9 kleuropties per kapsel. En hoewel ik snap dat grijs/grijzend haar nogal raar staat bij een kind of peuter, vind ik de felle, funky kleuren in het spel wel heel erg leuk. Dus ik heb besloten om 5 funky kleuren per kapsel te maken voor de peuters:

  • Pastelpaars
  • Felroze
  • Donkerblauw
  • Turquoise
  • Groen

Om te laten zien wat ik bedoel, heb ik in de achtergrond volwassen Sims weggezet met dezelfde haarkleur, zodat je de overeenkomst in kleur kunt zien.

Dit kapsel staat standaard bij zowel meisjes als jongens in de lijst.

Om te installeren moet je simpelweg het ZIP bestand downloaden, en het PACKAGE bestand uitpakken in de Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods map.

Bekijk ook zeker de Maxis Matching Kapsels categorie (zie onderaan deze pagina) om alle kapsels te bekijken die ik tot nu toe heb gefixed! 

Je bent altijd welkom om me foto's te Tweeten @SNW, of ze te delen op onze pagina op Facebook. Je kunt ons ook bereiken via Instagram, Tumblr, Pinterest, en YouTube.

Advertentie

Mastodon - Mastodon